Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Valujevs: "Gasijeva un Usika mačs būs gada cīņa, kas nāks par labu Krievijai"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Valujevs: "Gasijeva un Usika mačs būs gada cīņa, kas nāks par labu Krievijai"
Oleksandrs Usiks un Murats Gasijevs
Foto: worldboxingsuperseries.com

21. jūlijā Maskavā notiks Pasaules boksa Supersērijas (WBSS) fināls, kur spēkosies latvieša Maira Brieža pāridarītājs Oleksandrs Usiks un mājinieks Murats Gasijevs. Bijušais pasaules čempions Nikolajs Valujevs (Krievija) uzskata, ka Murats varētu darboties uzbrūkošā stilā, bet Oleksandrs cīnīsies pozicionāli un cerēs uz pretuzbrukumiem. Gasijeva pirmais treneris Vitālijs Slanovs domā, ka jebkurā gadījumā šī cīņa izvērtīsies spilgta.

Nikolajs Valujevs: "Paskatieties, kā tie pārdotas biļetes, un sapratīsiet, cik ļoti šī cīņa tiek gaidīta. Uzskatu, ka tā būs gada cīņa. Es nerunātu par favorītu. Tur viss būs atkarīgs no tā, kurš spēs uzspiest savu boksa stilu. Daudz būs atkarīgs no bokseru izturības. Murats, visticamāk, darbosies uzbrūkošā stilā, bet Usiks veiks pozicionālu cīņu ar iespējamiem pretuzbrukumiem. Domāju, ka atrisinājums notiks cīņas otrajā pusē. Iespējamība, ka šī cīņa norisināsies pilnu laiku, ir apmēram 35%. Šis mačs viennozīmīgi ietekmēs valsts tēlu pozitīvā ziņā. Tā notiks zīmīgā vietā, zāle noteikti būs pārpildīta, translācija visā pasaulē. Šāda uzmanība Krievijai noteikti nāks par labu."

Vitālijs Slanovs: "Spriežot pēc visa, šis būs pats nopietnākais pretinieks Murata karjerā. Usiks - supercīnītājs, izcils bokseris, bija lielisks amatieris, tagad ir ļoti lielisks profesionālis. Usiku var uzvarēt ar cīņas garu, gribu, jaudu un meistarību - visam jābūt kopā. Muratam ir viss, lai uzvarētu. Viņš ir jaunāks par pretinieku, ar katru cīņu progresē. Usikam jau 31, tāda progresa vairs nav, bet Gasijevam ir vien 24 gadi. Usiku var apturēt un pārspēt priekšlaicīgi, bet, sitot un nedodot viņam rīcības telpu, var arī pārspēt pēc punktiem. Domāju, ka Muratam ir pa spēkam uzvarēt priekšlaicīgi. Tā būs divu izcilu bokseru cīņa, kas jebkurā gadījumā izvērtīsies spilgta. Unikāls mačs - uz galda ir četras jostas."

Kā jau ziņots, Supersērijas pirmajā pusfinālā latvietis Mairis Briedis (23-1, 18KO) piekāpās ukrainim Oleksandram Usikam (14-0, 11KO), savukārt otrajā pusfinālā Krievijas pārstāvis Murats Gasijevs (26-0, 19KO) pārspēja kubieti Junieru Dortikosu (22-1, 21KO). Lielajā finālā līdz šim nezaudējušie Murats Gasijevs un Oleksandrs Usiks cīnīsies par turnīra galveno trofeju un pretendēs uz iespaidīgiem honorāriem.

Ja kāds no finālistiem savainojuma vai citu iemeslu dēļ nebūs gatavs cīņai, tad vietu finālā ieņems rezervists Mairis Briedis (23-1,18 KO). Ja viss ritēs kā plānots, tad latvietis ringā dosies pirms fināla jeb "undercard" duelī, spēkojoties ar Francijas pārstāvi Brendonu Delorjē (11-1-1, 1 KO).

Izmantotie resursi:
rusboxing.ru

     [+] [-]

, 2018-07-05 19:44, pirms 6 gadiem
Nu ja Usiks vinnēs, nez vai tas nāks par labu Krievijai!

  -2 [+] [-]

, 2018-07-07 13:36, pirms 6 gadiem
kas ir raksta autors? kada huja pec rakstit ka Mairis varetu but rezervists ? jau pieraaadijas ka nebus! wtf?

  -2 [+] [-]

, 2018-07-07 13:41, pirms 6 gadiem
velreiz - kurs raksta tadu huinju? kurs iedomajas ka Mairis bus rezerve? sen jau skaidrs ka ne, bet turpina rakstiit! zenam cits darbs jamekle

  -1 [+] [-]

, 2018-07-07 13:48, pirms 6 gadiem
Gati - netupii

  +1 [+] [-]

, 2018-07-08 07:49, pirms 6 gadiem
normunds_naglis_1044708865696096 rakstīja: kas ir raksta autors? kada huja pec rakstit ka Mairis varetu but rezervists ? jau pieraaadijas ka nebus! wtf?
Protams, ka Mairis ir rezervista statusā. Vienmēr atrodas kāds no palmas nokāpis, kurš neko nesaprot.