Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Alvaress pēc punktiem pieveic Džeikobsu un apvieno trīs jostas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Alvaress pēc punktiem pieveic Džeikobsu un apvieno trīs jostas
Sauls Alvaress un Daniels Džeikobss. Foto: AP/Scanpix

Pateicoties vienbalsīgam tiesnešu lēmumam, meksikāņu bokserim Saulam Alvaresam jeb Kanelo izdevies iegūt savā īpašumā trīs čempiona jostas, jo viņš Lasvegasā tika galā ar amerikāni Danielu Džeikobsu. Tagad Alvaress ir čempions svara kategorijā līdz 73 kilogramiem WBA, WBC un IBF versijās. Pēdējās jostas īpašnieks līdz šodienai bija Džeikobss.

Alvaress, kurš tiek uzskatīts par pasaulē labāko bokseri, uzvaru izcīnīja pēc punktiem – 116:112, 115:113 un 115:113. Meksikānis pagājušajā rudenī parakstīja iespaidīgu piecu gadu un 11 cīņu līgumu ar raidorganizāciju DAZN, saņemot 365 miljonus dolāru. Viņš panākumu izcīnīja, pateicoties veiklībai uzbrukumā un prātīgai aizsardzībai, tādējādi Alvaresam palikusi viena josta, lai viņš varētu sevi saukt par absolūti labāko svara kategorijā.

28 gadus vecais meksikānis, kurš karjerā uzvarējis 52 no 55 cīņām, divas reizes dueļiem noslēdzoties neizšķirti, bet vienīgais zaudējums piedzīvots pēc punktiem 2013. gada septembrī pret Floidu Meivezeru, savas WBC un WBA jostas aizstāvēja pirmo reizi. Viņš tās izcīnīja pagājušā gada septembrī, kad ringā tika galā ar citu svara kategorijas spīdekli Genādiju Golovkinu. Arī Džeikobss savu jostu aizstāvēja pirmo reizi.

Cīņa sākās ar abu bokseru taustīšanos. Iniciatīva piederēja Alvaresam, kurš nekautrējās doties uz priekšu, kamēr pretinieks lielākoties aizsargājās, izdarot retus sitienus. Ceturtā raunda ievadā meksikānim izdevās teicams sitiens ar kreiso roku, pie tam viņš neaizmirsa strādāt aizsardzībā. Lai gan cīņas turpinājumā arī Džeikobss atrada ritmu uzbrukumā, sastādīt konkurenci Alvaresam viņam nebija pa spēkam.

Jāatzīmē, ka abiem sportistiem līgumā bija iekļauts punkts, ka cīņas rītā (oficiālā svēršanās notika piektdien) viņi nedrīkst svērt vairāk par 77 kilogramiem. Džeikobsam neizdevās iekļauties, tādējādi viņš zaudēja vienu miljonu dolāru. Par cīņas aizvadīšanu viņam pienācās vairāk nekā desmit miljoni. Oficiālās svēršanās laikā Džeikobsa svars bija 72,5 kilogrami.

Izmantotie resursi:
Canelo outpoints Jacobs to further unify division

  +1 [+] [-]

, 2019-05-05 08:52, pirms 5 gadiem
Alvarez pec cinas teica ka ar golvkinu viss ir nokartots bet ja fani grib tad bus tresaa cina . Whaaaat , vins zaudeja tiiri abas cina genam

  +2 [+] [-]

, 2019-05-05 08:57, pirms 5 gadiem
Pateicoties vienbalsīgam tiesnešu lēmumam, meksikāņu bokserim Saulam Alvaresam jeb Kanelo izdevies iegūt savā īpašumā trīs čempiona jostas

Un nevis cīņas taktikai un darbībai ringā

Sporta "centrs" dod skaidru mājienu, ka tiesneši bija nopirkti

     [+] [-]

, 2019-05-05 10:07, pirms 5 gadiem
Nedrīkstēja svērt virs 77 kg, Džeikobsam neizdevās iekļauties, jo svars bija 72,5 kg. Kā to saprast?

     [+] [-]

, 2019-05-05 10:19, pirms 5 gadiem
Dienu pirms cīņas svars bija 72,5kg. Viņi te vnk sviestaini raksta. Svara limitu viņš pārsniedza cīņas dienā no rīta, kas arī ir oficiālā svēršanās, par ko afftars, protams, nezin.

Svars tika pārsniegts par nepilnām 4 mārciņām, sods par katru mārciņu ir 250štukas, nepilno mārciņu apaļo uz augšu. Tātad kopā sods bija 1 milj. $

Džeikobss nevis tupa zaudēja miljonu, bet samaksāja to Alvaresam, par ko arī šeit nekas nav uzrakstīts.

     [+] [-]

, 2019-05-06 01:59, pirms 5 gadiem
. Lai gan cīņas turpinājumā arī Džeikobss atrada ritmu uzbrukumā, sastādīt konkurenci Alvaresam viņam nebija pa spēkam

Šis citāts vienkārši pierāda to,ka autors cīņu nav redzējis,bet ziņu uzcepis pēc rezultāta. Turklāt absolūti bez sajēgas,jo divi tiesneši iedeva 115-113,kas nozīmē Alvarezam pārsvaru tikai divos raundos!!! Cīņa bija pat ļoti līdzvērtīga,Džeikobss vairākkārt smagi trāpīja,nesaprotu no kāda materiāla ir kanelo galva,normāli cilvēki tur gulētu. Es mierīgi atdotu niču.
Nu raksta garums un informācijas pārbagātība arī iespārda,par KK episko batlu uzcepa garāku ziņu.
Autor,lūdzu nākamreiz mierīgi pļēguro un neapkaunojies cūkojot tēmu