Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kambala savai atgriešanās cīņai boksā gatavojas Līvānos

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kambala savai atgriešanās cīņai boksā gatavojas Līvānos
Josifs Kovči (no kreisās), Kristaps Bulmeisters, Kaspars Kambala un Kristaps Zutis
Foto: A.R. Studija

Nesen kā punktu basketbolista karjerai pielikušais Kaspars Kambala (3-0-1, 2 KO), kurš 23. martā “Arēnā Rīga” aizvadīs boksa cīņu ar baltkrievu Aleksandru Ņahajčuku (1-4, 0 KO), gaidāmajam mačam gatavojas Līvānos klubā “SKITS” pie cīņu sporta leģendas Josifa Kovči.

Uz vairāku nedēļu treniņnometni Līvānos kopā ar Kambalu, kurš profesionālajā boksā atgriezīsies pēc gandrīz vienpadsmit gadu ilgas pauzes, devušies viņa treniņu biedri Kristaps Zutis (3-1-2, 3 KO) un Kristaps Bulmeisters (2-0, 2 KO).

Arī abiem Kristapiem 23. martā vienā vakarā ar Kasparu Kambalu paredzētas boksa cīņas. Smagsvars Zutis spēkosies ar Jevgēņiju Vidro, kuram divreiz piekāpies amatieru laikos, bet kikboksa čempions Bulmeisters, kuram prognozē spožu nākotni boksā, palicis bez pretinieka, jo ar viņu nesen atteicās boksēt skandalozais Ņikita Smirnovs (3-0, 2 KO).

Kaspars Kambala savā boksera karjerā aizvadījis četras cīņas, gūstot trīs uzvaras (divas ar nokautu un vienu pēc punktiem), bet viens duelis noslēdzās neizšķirti.Debiju boksā viņš piedzīvoja 2008. gadā, laikā kad basketbolā izcieta diskvialifikāciju par aizliegto vielu lietošanu. Pēc viena gada pavadīšanas boksā un diskvalifikācijas izciešanas viņš atgriezās basketbolā. Šogad Kambala, sasniedzot četrdesmit gadu vecumu, izlēma mest mieru basketbolam un atgriezties boksa ringā. Cīņa "Arēnā Rīga" būs debija uz dzimtās zemes, jo iepriekšējos četrus dueļus viņš aizvadīja ASV.

     [+] [-]

, 2019-03-05 18:01, pirms 5 gadiem
Da kāds tur Smirnovs skandalozs, parasts pižons, kurš cenšas sacelt haipu ap sevi dažādos veidos, tas arī viss.

     [+] [-]

, 2019-03-11 13:42, pirms 5 gadiem
kapec tad atteicas smirnovs? parasti jau ar visiem boksēja vins