Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Usiks: "Vispirms Hejs vai Beljū, pēc tam - Džošua"

Usiks: "Vispirms Hejs vai Beljū, pēc tam - Džošua"
Oleksandrs Usiks
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

WBC un WBO pasaules čempions, Pasaules boksa Supersērijas finālists pirmajā smagajā svarā ukrainis Oleksandrs Usiks (14-0, 11KO) izteicies par potenciālajiem pretiniekiem smagsvaros.

Neskatoties uz iepriekš izskanējušo informāciju, ka ukrainis tomēr neplāno pāriet uz smagsvariem, Usiks norādījis, ka nav atteicies no saviem vārdiem un nākotnē labprāt sevi apliecināt vēsturiski visprestižākajā svara kategorijā. Usiks pārredzamā nākotnē cer mest izaicinājumu čempionam Entonijam Džošua (20-0, 20KO), bet līdz tam lūko cīnīties ar kādu no viņa tautiešiem.

"Vispirms es gribētu cīnīties ar Deividu Heju vai Toniju Beljū," sacīja Usiks. "Viņi abi ir lieliski bokseri. Cīņa pret kādu no viņiem man būtu interesanta. Debitējot smagsvaros, būtu svarīgi aizvadīt pāris cīņas, pierast un adaptēties šai svara kategorijai. Un pēc tam jau var cīnīties ar Entoniju Džošua."

Jāatgādina, ka 11.maijā Saūda Arābijas pilsētā Džedā Usiks, kurš Pasaules boksa Supersērijas pusfinālā aizraujošā cīņā pieveica latvieti Mairi Briedi, finālā cīnīsies pret Krievijas bokseri, IBF un WBA čempionu Muratu Gasijevu (26-0, 19KO) .

Savukārt jau pieminētie Hejs (28-3, 26KO) un Beljū (29-2-1, 19KO) 5.maijā Londonā aizvadīs revanša cīņu. Abu bokseru pirmajā savstarpējā cīņā pirms gada Beljū pārsteidzoši uzvarēja ar tehnisko nokautu 11.raundā, tiesa, jāuzsver, ka cīņas vidū Hejs guva Ahilleja cīņas savainojumu. Savukārt IBO, IBF un WBA čempions Džošua 31.martā cīnīsies pret WBO čempionu, jaunzēlandieti Džozefu Pārkeru (24-0, 18KO).


, 2018-03-05 00:54, pirms 6 gadiem
Vispirms Gasijevs Oleksandr,un tad par smagsvariem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-05 08:46, pirms 6 gadiem
šitādu heja savajnojumu vēl nebiju dzirdējis
, 2018-03-05 10:31, pirms 6 gadiem
punna rakstīja: šitādu heja savajnojumu vēl nebiju dzirdējis
pieduries vai tiešām no mucas izkāpi?
, 2018-03-05 10:39, pirms 6 gadiem
Ahilleja cīņas savainojums? Pats pieduries laikam
, 2018-03-05 13:38, pirms 6 gadiem
Ar Gasijevu nebūs tā kā ar Briedi, Saņa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-03-18 21:54, pirms 6 gadiem
Nevis grib adaptēties, bet iet pēc lielas naudas. Jūt, ka pret Džošua var būt kāsiens, tādēļ vispirms grib nosmelt naudiņu, un tad tikai iet pret Džošuā.
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).