Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Grišuņins startēs pasaules kausa izcīņā

Jānis Pārums

Grišuņins startēs pasaules kausa izcīņā
Nikolajs Grišuņins (pa kreisi)
Foto: ventasbalss.lv

Eiropas čempionāta bronzas medaļnieks Nikolajs Grišuņins saņēmis īpašu uzaicinājumu startēt pasaules kausa izcīņā, kas notiks Maskavā (Krievija), portālu eSports.lv informēja Latvijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs.

Starptautiskā Amatieru Boksa federācija (AIBA) uz pasaules kausa izcīņu aicina tikai astoņus labākos bokserus katrā svara kategorijā, kas izvēlēti pamatojoties uz pērn notikušo pasaules čempionātu Čikāgā (ASV).

Kāds no pasaules čempionāta labāko astoņnieka bokseriem atteicies no dalības Maskavā, tāpēc organizatori uzaicinājuši Grišuņinu, kurš novembrī parādīja teicamu sniegumu Eiropas čempionātā, izcīnot bronzas medaļu.

Grišuņins, kā ierasts, startēs svara kategorijā līdz 81 kilogramam. Cīņa par iekļūšanu pusfinālā paredzēta 10. decembrī, bet fināli notiks četras dienas vēlāk. Šis ir pirmais gads, kad pasaules kausu izcīna sportisti, nevis valstsvienību komandas.

Paredzams, ka pirms došanās uz Maskavu Grišuņins piedalīsies arī starptautiskajā boksa turnīrā "Riga Open", kas sāksies šodien (Hanzas vidusskolas sporta zālē) no noslēgsies 7. decembrī.



     [+] [-]

, 2008-12-04 13:54, pirms 15 gadiem
Lai veicas !

     [+] [-]

, 2008-12-04 14:36, pirms 15 gadiem
ventspilnieks !

     [+] [-]

, 2008-12-05 13:45, pirms 15 gadiem
Turam īkšķus (cimdus)