Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Parādos iekļuvušais ASV bokseris Broners lielās ar naudu un tiek apcietināts

Rolands Eliņš

Parādos iekļuvušais ASV bokseris Broners lielās ar naudu un tiek apcietināts
Eidriens Broners cīņā pret Meniju Pakjao. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

ASV boksa zvaigzne Eidriens Broners ticis apcietināts par necieņu pret tiesu un uzdotā maksājuma neveikšanu.

31 gadu vecais Eidriens Broners ir bijušais pasaules čempions boksā četrās svara kategorijās, viņš savā profesionālā boksa karjerā ticis pie bilances 33-4-1, kā arī nopelnīja vairākus miljonus dolāru par savu iepriekšējo cīņu, kad 2019. gada janvārī sacentās ar boksa leģendu Meniju Pakjao, ciešot zaudējumu pēc punktiem.
Broners vēl pirms cīņas ar Pakjao tika aizturēts policijā par apsūdzībām seksuālā uzbrukumā kādai sievietei. Tiesas sēde sekoja vēlāk, Broners atzina vainu, un pagājušā gada decembrī tiesa viņam piesprieda veikt maksājumu cietušajai pusei 830 tūkstošu dolāru vērtībā.

Broners to līdz šim tā arī vēl paveicis, kā arī neievēroja termiņus, kad viņš varēja iesniegt dokumentus par kavēšanās iemesliem. Broners oktobra sākumā tiesai bija sniedzis informāciju, ka viņam bankas kontā ir tikai 13 dolāri, kā arī apgalvoja, ka viņam janvārī būs nākamā boksa cīņas, no kuras ienākumiem viņš tad arī veiks maksājumu.

Lietu izskatošā Klīvlendas tiesnese Bronera attaisnošanos gan pārāk nopietni neņēma, izrādot īpašu interesi par viņa aktivitātēm sociālajos tīklos. Pavisam nesen Broners bija publicējis savā "Instagram" profilā attēlu, kurā Broners lepojās ar pamatīgu naudas banknošu čupu uz sava galda, kas attiecīgi tiesnesei Nensijai Ruso neviesa pārliecību par Bronera vājo finansiālo situāciju.

Tiesnese norādīja, ka Broners jau iepriekš izrādījis necieņu tiesas procesam un tagad ignorējis tiesas uzdoto. Attiecīgi viņa likusi Broneru paturēt apcietinājumā līdz nākamajai tiesas sēdei, kurā Bronera pārstāvjiem jāsniedz informācija par viņa finansiālo situāciju.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-04 19:17, pirms 3 gadiem
Kad IQ mazāks, nekā oficiāli nauda bankas kontā

  +1 [+] [-]

, 2020-11-04 22:05, pirms 3 gadiem
Broners to līdz šim tā arī vēl paveicis
Te izklausās kaut kas trūkst.

     [+] [-]

, 2020-11-05 00:09, pirms 3 gadiem
Apcietināja arī nevis par lielīšanos, bet par to, ka naudas gluži vienkārši nav.

     [+] [-]

, 2020-11-05 15:01, pirms 3 gadiem
marekz rakstīja: Apcietināja arī nevis par lielīšanos, bet par to, ka naudas gluži vienkārši nav.
Lasi uzmanīgi:
jau iepriekš izrādījis necieņu tiesas procesam un tagad ignorējis tiesas uzdoto.

     [+] [-]

, 2020-11-05 16:36, pirms 3 gadiem
Tur lasi kā gribi, izpildīt spriedumu viņš nevar, un sakarīgi paskaidrot, kad varēs- arī nē. Tāpēc arī paņēma ciet, nevis tiesā lielījās ar naudu, kā te raksta. Ja būtu maksātspējīgs, neviens viņu neaizturētu.

Starp citu, jau vakar ir palaists vaļā, bet 150% ka šis saits par to nerakstīs, jo nemaz nav lietas kursā

     [+] [-]

, 2020-11-05 19:12, pirms 3 gadiem
Šie, kas lielās ar naudu publiski, nekad nav bijuši apveltīti ar intelektu