Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Briedis stāsta par gatavošanos cīņai, Peress drošs par uzvaru visā turnīrā

Šodien notikušajā preses konferencē, kurā piedalījās Pasaules Boksa Supersērijas (WBSS) ceturtdaļfināla dalībnieki Mairis Briedis un Marks Peress, tika stāstīts par abu gatavošanos 30. septembra cīņai Rīgā. Briedis atzina, ka šoreiz gatavošanās process ir citādāks nekā ierasts, jo cīņa būs pret kreili. Tikmēr viņa pretinieks kubietis Peress, lai arī novērtēja Brieža čempiona statusu, izteica savu pārliecību par uzvaru visā turnīrā, kamēr Supersērijas organizētāji pastāstīja, ka uz Rīgā paredzēto cīņu vakaru izpirkti apmēram 70% biļešu.

, 2017-09-04 20:15, pirms 7 gadiem
Peress kritīs kā arī visi pārējie no Maira! Par titulu! Mūsu zeme - Latvija!
, 2017-09-04 20:41, pirms 7 gadiem
Nevaru sagaidīt cīņu . Mairi tauta ar tevi .
, 2017-09-04 21:12, pirms 7 gadiem
Neredzu ne vienu veidu kā varētu viņš zaudēt Peresam. Līdzjutēji mājās viņu burtiski uzvilks un viņš sitīs to Peresu.
, 2017-09-05 09:53, pirms 7 gadiem
Lai izdodas patīkams satraukums par visu turnīru.....
Ja tā pasapņo uz priekšu tad tas tik būtu kkas ja Briedis vinnētu šo turnru..
, 2017-09-05 10:50, pirms 7 gadiem
Beidzot paziņots Gasijeva Vlodarčika cīņas laiks- 21.oktobrī ASV.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-09-05 12:57, pirms 7 gadiem
Bet kaut kur dzirdēju, ka rings būšot apaļš. Nu ja šis pasākums likās nopietns, tad tagad jāsāk uzmanīties. Kas tā par boksa supersēriju, ja izmaina boksa pamatu - ringu? Cirks kaut kāds..

iesaku šiem sportistiem pārlasīt savus līgumus. Savulaik Latvijā bija tāds superlohatrons, kad viens Ross Štīns solīja Kuldīgā uztaisīt futbola superklubu, kas spēlēs Čempionu līgā. Saslēdza līgumus ar spēlētājiem, sadeva tiek kartes, tie sāka tērēt, bet beigās izrādās, ka tās bija kredītkartes un nauda jāatdod. A veiklais darbonis pazuda.
, 2017-09-05 13:30, pirms 7 gadiem
Andree rakstīja: Bet kaut kur dzirdēju, ka rings būšot apaļš. Nu ja šis pasākums likās nopietns, tad tagad jāsāk uzmanīties. Kas tā par boksa supersēriju, ja izmaina boksa pamatu - ringu? Cirks kaut kāds..

iesaku šiem sportistiem pārlasīt savus līgumus. Savulaik Latvijā bija tāds superlohatrons, kad viens Ross Štīns solīja Kuldīgā uztaisīt futbola superklubu, kas spēlēs Čempionu līgā. Saslēdza līgumus ar spēlētājiem, sadeva tiek kartes, tie sāka tērēt, bet beigās izrādās, ka tās bija kredītkartes un nauda jāatdod. A veiklais darbonis pazuda.
Nu tad mazāk klausies tādu sviestu ! Kāds vēl apaļš??? Beidz pīpēt spaisu.
, 2017-09-06 23:07, pirms 7 gadiem
Ja Peres uzvarēs Mairi tad var arī uzvarēt turnīru. Viss loģiski!
, 2017-09-06 23:10, pirms 7 gadiem
Otrkārtām Mairim šis ir pēdējais laiks vēl kādas dažas labas cīņas aizvadīt, 32 tomēr, nav vairs 30 kad bija optimāli vēl labāks kā tagad.
, 2017-09-11 11:58, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Otrkārtām Mairim šis ir pēdējais laiks vēl kādas dažas labas cīņas aizvadīt, 32 tomēr, nav vairs 30 kad bija optimāli vēl labāks kā tagad.
...Venters,Čarra, Duradola,Valilijs, Huks,kādam āfrikānim jābūt ,lai neredzētu progresu no cīņas uz cīņu ,lai muldētu par 30,un salīdzīnātu ar 32.Tieši šis pusgads būs Maira zīmē,un nav no svara,kurš nāks pretīm no otra ''zara''finālā!33 gados MAIRIM un LATVIJAI ir(Kasiusa Kleja)MUHAMEDA ALĪ kauss !!!
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).