Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Šokējošu zaudējumu piedzīvojušais Džošua revanša cīņu aizvadīs gada nogalē

Šokējošu zaudējumu piedzīvojušais Džošua revanša cīņu aizvadīs gada nogalē
Entonijs Džošua un Endijs Ruiss. Foto: PA Pictures/Scanpix

Lielbritānijas boksa spīdeklim Entonijam Džošua pirmā cīņa Amerikas Savienotajās Valstīs izvērtās par sliktāko vakaru karjerā, jo viņš piedzīvoja pirmo zaudējumu karjerā, šokējoši piekāpjoties Endijam Ruisam. 2019. gada beigās abi bokseri ringā tiksies vēlreiz.

Sestdienas vakarā Džošua cerēja Ņujorkā, "Madison Square Garden", izcīnīt jau kārtējo uzvaru, tomēr notika negaidītais – septītajā raundā Ruiss pārsteidza gan sevi, gan sanākušos, noguldot pretinieku uz ringa dēļiem. Tiesnesim nācās cīņu pārtraukt, tādējādi Džošua piedzīvoja pirmo zaudējumu profesionāļa karjerā, bet Ruisa īpašumā pārgāja četras čempiona jostas (WBA, IBF, WBO, IBO).

Jau neilgi pēc cīņas Džošua promouteris Edijs Hērns izteicās, ka boksera komanda labprāt vēlētos aizvadīt revanša cīņu un gribētu, lai tā notiek Lielbritānijā. Punkts par revanšu bija iekļauts noslēgtajā līgumā, un šodien Hērns apstiprinājis, ka revanšs patiešām notiks. Cīņa ieplānota novembrī vai decembrī, bet norises vieta tikšot paziņota tuvākajā laikā.

Ja Džošua gribētu, lai cīņa notiek viņa dzimtenē, tad arī Ruiss vēlas sekot savām saknēm. "Būtu patīkami, ja varētu aizvadīt cīņu Meksikā," pauda bokseris, kurš atzina – viņam joprojām nākas iekniebt sev, lai pārliecinātos, ka uzvara nav tikai sapnis. "Smagais darbs ir atmaksājies, sapņi ir piepildījušies. Visu dzīvi esmu strādājis šī mirkļa dēļ."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...


, 2019-06-05 00:48, pirms 5 gadiem
Domāju, ka 90% ka no kļūdām būs mācījies un droši noboksēs uzvaru.
, 2019-06-05 17:16, pirms 5 gadiem
Nu nebija te nekāda šokējoša zaudējuma. Tā var rakstīt tikai kaut kāda dzeltena čuru lapa, kura mums LV ir tikai viena- kas jauns.

Tie kas seko līdzi sportam, noteikti bija lietas kursā, ka Ruiss ir pančers un arī Parkeram cīņā par WBO viņš nezaudēja.

Kā arī visi redzēja, kā Džošua nevarēja dabūt gar zemi Takamu, mocījās ar Parkeru un tikai cīņas otrajā pusē pārlauza cīņas gaitu ar Povetkinu.

Nu un pirms šīs cīņas Džošua pabija pasmagā nokautā, attiecīgi savā labākajā formā viņš nespēja būt.
LSFP prezidents Einars Fogelis un LOK ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks. Foto: LOK
6

LOK biedri neatbalsta LOK un LSFP apvienošanās procesa uzsākšanu

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) biedri šodien Ģenerālās asamblejas sesijā (aizklātā balsojumā) nolēma neatbalstīt kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiktu apvienota ar LOK.
Matvejs Prokudins finālā Kauņā. Foto: Lietuvas Boksa federācija

Prokudins dominē finālā un uzvar Šocika turnīrā Lietuvā

Latvijas jaunais bokseris un Latvijas izlases galvenā trenera Iļja Žiļinska audzēknis Matvejs Prokudins izcīnīja pirmo vietu Aļģirda Šocika vārdā nosauktajā turnīrā Kauņā svara kategorijā līdz 60kg.
Foto: LOK

Sporta saime lems un balsos par LOK un LSFP apvienošanu

27. marta rītā uz Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) asambleju pulcēsies Latvijas sporta sabiedrība. Sesija šoreiz iztiks bez prezidenta vēlēšanām, kas plānotas jau rudenī, taču divi aktuālākie jautājumi būs LOK statūtu jaunās redakcijas apstiprināšana, nostiprinot tajos papildināto LOK biedru struktūru un balsošana par reorganizācijas līgumu, kas paredz kārtību, kādā Latvijas Sporta Federāciju padome (LSFP) tiks pievienota LOK. Vienkāršiem vārdiem sakot, Latvijas sporta saime balsos par vai pret divu organizāciju apvienošanu.