Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lotaham 6. maijā cīņa ar bijušo WBC čempionu Sanaviu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lotaham 6. maijā cīņa ar bijušo WBC čempionu Sanaviu
Pāvels Lotahs
Foto: Levi

Kļuvis zināms, ka Latvijas viens no labākajiem vidējā svara bokseriem Pāvels Lotahs (5-13-1) savu nākamo profesionālā boksa cīņu aizvadīs 6. maijā Itālijā pret bijušo pasaules čempionu WBC versijā otrajā vidējā svarā Kristianu Sanaviu (43-5-1), ziņo gladiator.lv

Divdesmit četrus gadus vecajam boksa kluba „Tukuma Brāļi” pārstāvim Pāvelam Lotaham stāv priekšā sešu raundu cīņa ar titulēto Itālijas bokseri, trīsdesmit sešgadīgo Kristianu Sanaviu, kurš savas karjeras laikā trīs reizes pabijis Eiropas čempiona godā, kļuvis par pasaules čempionu WBC versijā un viņa vidukli rotājusi arī Itālijas čempiona josta.

Sanavia profesionālās karjeras laikā zaudējumu cietis tikai piecas reizes un visi zaudējumi piedzīvoti cīņā par tituliem.

Savukārt Lotahs savās deviņpadsmit aizvadītajās cīņās izcīnījis piecas uzvaras un vienreiz cīnījies neizšķirti. Jāpiemin, ka Lotaha uzvarēto bokseru vidū ir Īrijas čempions Siarans Hīlijs un Lietuvas čempions Ernestas Dapkus, kā arī latvietis cīnījies neizšķirti ar pasaules čempiona titula pretendentu jauniešiem WBC versijā Alisteru Varenu.

Skatoties pēc boxrec.com pieejamās informācijas - no trīspadsmit piedzīvotajām sakāvēm, tikai vienā tukumnieks piekāpies priekšlaicīgi. Divpadsmit zaudētajos mačos Lotahs līdzīgā cīņā zaudējis pēc punktiem.

Sedliņam cīņa ar Moskatiello

Šajā pašā šovā uz ringa kāps vēl viens boksa kluba „Tukuma Brāļi” bokseris Ivars Sedliņš (4-2-2), kuram sešu raundu cīņā jātiekas ar līdz šim neuzvarēto Antonio Moskatiello (10-0-0).

Interesanti, ka Moskatiello uzvarējis visās aizvadītajās desmit cīņās, pie tam deviņās uzvaras guvis ar nokautu.
Arī Sedliņam nav slikta statistika – viņš astoņos aizvadītajos mačos izcīnījis četras uzvaras un divas reizes cīnījies neizšķirti. Pie tam pēdējā cīņā Somijā, latvietis uzveica līdz tam neuzvarēto Rūpi Pūmalainenu.

Izmantotie resursi:
gladiator.lv
BoxRec Boxing Records

  +1 [+] [-]

, 2011-05-04 23:21, pirms 13 gadiem
buus bagaatiigs maija meenesis

  +1 [+] [-]

, 2011-05-04 23:46, pirms 13 gadiem
Cik reáli ir kadam latvietim, kádu jostu izcínít?

  +2 [+] [-]

, 2011-05-05 00:07, pirms 13 gadiem
Nu esam taču realisti.... Lotahi, Kukuli, Ritenieki u.t.t. ir tikai gaļas maisi... Sparing partneri. ŽEL KA TA... Bet Janka Eisaks malacis! Bez viņa, neviens LV pat nezinatu šos uzvardus...

  -1 [+] [-]

, 2011-05-05 12:42, pirms 13 gadiem
Pāvels Lotahs (5-13-1) pret Kristianu Sanaviu (43-5-1)
bišk bilance atšķirās
tur taču nav cerību

  +1 [+] [-]

, 2011-05-05 15:44, pirms 13 gadiem
Ceriba ir vienmer!!! Lai Paškam veicas!

     [+] [-]

, 2011-05-06 23:10, pirms 13 gadiem
Speciaalists rakstīja: Cik reáli ir kadam latvietim, kádu jostu izcínít?
Takā mūsdienās jostas ir simtiem, tad diez gan lielas. Tu vari izcīnīt arī mana pagalma jostu vai Jura pagraba čempiontitulu, bet kļūt par Pasaules čempionu, kāds ir Serdžio Martinezs, Paskāls, Doneirs ,Vladimirs Kļičko(Hejs un Vitālijs nav čempioni) ir NEREĀLI, ne tuvākajos piecdesmit gados. Mums labākais kas var notikt ir amatieros, ja kāds nokļūs olimpiādē.

     [+] [-]

, 2011-05-08 13:17, pirms 13 gadiem
COMAN----KO TU TUR LEJ BES EISAKA NEVIENS NEKO NEINATU PAR KUKULI UN RITENIEKU.????
VAAAKS KA TAA VAR D..........
JA NEZINI TAD TE LABAK NEIZPAUDIES!!!!!