Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Makgregors: "Soda nauda par diskvalifikāciju būtu bijusi desmit miljoni"

Makgregors: "Soda nauda par diskvalifikāciju būtu bijusi desmit miljoni"
Foto: AP/Scanpix

Īru cīkstonis Konors Makgregors atklājis, ka ar Floidu Meivezeru noslēgtajā līgumā bija ierakstīts punkts, kas paredzēja desmit miljonu dolāru lielu soda naudu Makgregoram, ja viņš tiktu diskvalificēts.

UFC titulētais cīkstonis Konors Makgregors augustā boksa cīņā pārliecinoši piekāpās neuzvarētajam boksa čempionam Floidam Meivezeram. Pasākumā Glāzgovā Makgregors, kurš par cīņu saņēma vismaz 70 miljonus dolāru, šodien atklāja, ka lielu daļu honorāra būtu zaudējis, ja MMA paņēmiena izmantošanas dēļ tiktu diskvalificēts.

„Sapratu, ar ko man būs jārēķinās, kad tiesnesis darīja zināmu, ka noņems man punktu pat tad, ja vienkārši pacelšu kāju,” sacīja Makgregors. „Es nesapratu – kā var noņemt punktu bez iepriekšēja brīdinājuma?”

„Tā nu viņi man teica, ka uzreiz noņems punktus,” Makgregors sacīja par iespējamo MMA paņēmienu izmantošanu cīņā. „Un ja es jebkāda iemesla dēļ tiktu diskvalificēts, man būtu jāmaksā desmit miljonu soda nauda. Desmit miljonu! Viņi visus šos nolāpītos noteikumus izdomāja tā, it kā neticētu, ka es cīņai pieeju nopietni. Tā it kā manā nometnē nebūtu tiesnesis no boksa Slavas zāles, kurš piedalījās katrā manā sparingā. Es pievērsu uzmanību boksa noteikumiem un izrādīja cieņu pret tiem, cerēju, ka pretinieki izrādīs cieņu pretim.”

Makgregors arī izteica savu neapmierinātību ar cīņas iznākumu, viņam ciešot zaudējumu, un norādīja, ka atkārtotas cīņas gadījumā rezultāts būtu cits.

„Es zinu, ka, ja būtu vēl viena boksa cīņa ar Floidu, es uzvarētu. Es to vienkārši zinu pēc sajūtām, kādas man bija pirmajā cīņā,” sacīja Makgregors. „Viņam nācās mainīt visu sagatavošanos cīņai, viņš sākumā nesaprata, kas notiek, un bija spiests boksēt pavisam citādi nekā pieradis. Es jūtu, ka šajā cīņā ieguvu pieredzi un mācību, lai nākamajā cīņā viņu pieveiktu.”

Izmantotie resursi:
McGregor: DQ Clause in Mayweather Fight Was $10...


, 2017-10-03 20:17, pirms 7 gadiem
Sākās....
, 2017-10-03 20:45, pirms 7 gadiem
Džeki grib noslaukt vēl ļimakus
, 2017-10-03 21:26, pirms 7 gadiem
Vēl tikai 1 cīņu!
Makgregors vinnētu, būtu jātaisa Superfināls, tad Revanša Mačs, Tad Izšķirošais!
, 2017-10-03 22:58, pirms 7 gadiem
Briedis pret Mcgregor?
, 2017-10-04 02:16, pirms 7 gadiem
Artis39 rakstīja: Briedis pret Mcgregor?
Arti,nu mazliet pasekojam svara kategorijām.
Letiņiem gan vispār ir tikai divi varianti - vot šito pret Briedi un Kambala gan viņam sadotu
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).