Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Futbola zvaigznei Rio Ferdinandam atteikts boksa licences piešķiršanā

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Futbola zvaigznei Rio Ferdinandam atteikts boksa licences piešķiršanā
Rio Ferdinands
Foto: Action Images / Scanpix

Pērnā gada rudenī ilggadējais Mančestras "United" aizsargs Rio Ferdinands skaļi izziņoja savu gatavošanos kļūt par profesionālu bokseri, taču šai iecerei ir patraucējuši nepārvarami šķēršļi.

"Kopš brīža, kad paziņoju par saviem plāniem profesionālajā ringā, trenējos 4-5 reizes nedēļā," savā Facebook paziņojuma ievadā rakstīja seškārtējais Anglijas Premjerlīgas čempions, "taču ar smagu sirdi jāsaka, ka esmu spiests nolikt boksa cimdus malā."

Par iemeslu kalpo Britu Boksa padomes lēmums neizskatīt Ferdinanda pieteikumu licencei. "Pateikt, ka esmu vīlies, būtu neko nepateikt," dramatizēja bijušais futbolists, kurš pagājušā gada oktobrī klātienē apmeklēja Latvijas un Andoras izlašu spēli "Skonto" stadionā. Ferdinands atzīst, ka Boksa padomes lēmums ir sāpīgs arī tiem cilvēkiem, kuri pēdējo sešu mēnešu laikā palīdzējuši Rio treniņos.

"Bokss ir fiziski sarežģīts, prasīgs sporta veids. Gribēju parādīt cilvēkiem, kā ir izvirzīt mērķi un doties pretī tam. Ir svarīgi pieiet procesam ar prātu, ieguldot visu savu enerģiju, taču dažreiz viss strādā pret tevi," savu stāstījumu turpināja Ferdinands, "paldies visiem, kuri man palīdzēja - tas bija varens piedzīvojums!"

39 gadus vecais sportists lielāko savu karjeras daļu aizvadījis Mančestras ''United'' sastāvā, sešas reizes kļūstot par Anglijas Premjerlīgas čempionu un reizi virs galvas ceļot UEFA Čempionu līgas trofeju. 189 centimetrus garajam futbolistam arī 81 spēle Anglijas valstsvienības sastāvā.

Izmantotie resursi:
bbc.com

     [+] [-]

, 2018-05-03 20:39, pirms 6 gadiem
Autor, nu tu sapinies meistarībā, ko tu tur esi virsrakstā saveidojis? Vnk "atteikta licences piešķiršana" un būs labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja