Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pārceļ Džošua titulu aizstāvēšanas cīņu, cer to aizvadīt vasaras beigās

Agris Suveizda

Pārceļ Džošua titulu aizstāvēšanas cīņu, cer to aizvadīt vasaras beigās
Entonijs Džošua. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

WBA, IBF, WBO un IBO smagsvaru pasaules čempionam Entonijam Džošua (23-1,21 KO) pēc divarpus mēnešiem futbola kluba "Tottenham" stadionā bija paredzēts aizvadīt cīņu pret bulgāru Kubratu Pulevu (28-1, 14 KO), taču nupat tā tika oficiāli pārcelta.

"Runājām ar "Tottenham" un esam pārcēluši 20. datumu," britu medijam Sky Sports atklāja promouteris Edijs Hērns. "Strādājam kopā ar viņiem par datumiem jūlijā un arī augusta sākumā, kad ceram būt atpakaļ. Cerams, ka cīņu varēsim redzēt vasaras beigās."

30 gadus vecais un 208 centimetrus garais brits Dzošua pagājušā gada 1. jūnijā Ņujorkā sensacionāli atzina Endija Ruisa pārākumu, piedzīvojot pirmo zaudējumu karjerā, taču decembrī Saūda Arābijā ar tiesnešu vienbalsīgu lēmumu revanšējās amerikānim un atguva visus zaudētos titulus.

Arī 38 gadus vecais un 202 centimetrus garais Pulevs profesionālajā karjerā zaudējis tikai vienreiz – 2014. gada novembrī, piekāpjoties tobrīd 38 gadus vecajam Vladimiram Kļičko. 2019. gadā bulgārs svinēja divas uzvaras, pārspējot rumāni Bogdanu Dinu un amerikāni Raidelu Bukeru.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2020-04-04 19:25, pirms 4 gadiem
208 centimetrus garais brits...? Mēģinu stādīties priekšā, bet pagrūti būs

202 centimetrus garais Pulevs (viņš arī Puļevs) njā

Sēdies divi!