Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Artūrs Ahmetovs ar uzvaru ASV debitē profesionālajā boksā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Artūrs Ahmetovs ar uzvaru ASV debitē profesionālajā boksā
Artūrs Ahmetovs
Foto: LBF

Bijušais Latvijas amatieru boksa izlases dalībnieks Artūrs Ahmetovs (1-0, 1 KO) sestdien ASV pilsētā Atlantā aizvadīja savu pirmo profesionālā boksa cīņu, kurā jau otrajā raundā ar tehnisko nokautu bija pārāks par vietējo sportistu Demetriusu Vilsonu (2-13, 0 KO).

Divdesmit deviņus gadus vecais Ahmetovs cīņu sāka ļoti aktīvi, dzenājot pretinieku pa ringa stūriem. Latvijas sportists pirmajā raundā izdarīja vairākus bīstamus sitienus, taču amerikānis izturēja spiedienu un noturējās kājās.

Otrajā raundā Artūrs turpināja dominēt un raunda sākumā nosūtīja pretinieku nokdaunā, pēc kura Vilsons piecēlās un spēja turpināt cīņu. Drīz vien amerikānis atkal nonāca uz ringa dēļiem, pēc kā ringa tiesnesis izlēma cīņu apstādināt, tādejādi Artūram Ahmetovam nodrošinot uzvaru otrajā raundā ar tehnisko nokautu.

Ahmetovs, kurš savulaik Latviju pārstāvēja pasaules un Eiropas čempionātos un bija viena no mūsu cerībām dalībai Olimpiskajās spēlēs, pirms gada devās uz ASV, lai kļūtu par profesionāli. Viņš pievienojās trenera Derika Santosa – Rosario komandai, kurā trenējas vairāki Eiropas valstu bokseri.

Izmantotie resursi:
BoxRec

     [+] [-]

, 2019-04-04 07:30, pirms 5 gadiem
Tiesnesis nodrošināja uzvaru..? WOW