Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Zutis atvainojas, Smirnovs vēlas cīņu pēc MMA noteikumiem, LNK izsaka nožēlu

Rolands Eliņš

Zutis atvainojas, Smirnovs vēlas cīņu pēc MMA noteikumiem, LNK izsaka nožēlu
Ņikita Smirnovs un Kristaps Zutis. Foto: Boris Simson/LNK Boxing

Latvijas vietējā boksā nedēļas nogalē uzmanību sev pievērsa smagsvaru Kristapa Zuša un Ņikitas Smirnova cīņa, kas beidzās ar abu bokseru diskvalifikāciju un cīņas palikšanu bez uzvarētāja. Sociālajos tīklos pēc cīņas Zutis atvainojās par to, kā viss izvērsies, Smirnovs norādīja, ka vēlas ar Zuti satikties ringā cīņā bez noteikumiem, kamēr cīņu šova rīkotājs "LNK Boxing" rakstīja, ka viss nav izdevies kā cerēts.

"LNK Fight Night 17" galvenajā cīņā sacentās Kristaps Zutis un Ņikita Smirnovs, kuriem šī bija otrā savstarpējā cīņā. Arī iepriekš abu tikšanās bija emocionāla, un sestdienas vakarā viss beidzās ar abu bokseru diskvalifikāciju. Trešajā raundā Zutis norāva pretinieku zemē un, kā izskatījās, ar kāju centās trāpīt nokritušajam Smirnovam, kurš savukārt viņa kāju satvēra ar rokām. Neviens no tiem, protams, nav boksa paņēmiens, soda punkti abiem bija piespriesti arī jau iepriekš, un tiesnesis pārtrauca cīņu. Ar to gan nekārtības nebeidzās, abiem bokseriem ringā izrādot agresiju pret pretinieku un apmainoties "laipnībām", un Smirnova centienus doties Zuša virzienā ar spēku apturēja tiesnesis.

Zutis pēc tam savā "Facebook" profilā publicēja ierakstu, atvainojoties par situāciju: "Es gribu atvainoties visiem, atvainoties pirmām kārtām Latvijas Profesionālā Boksa Federācijai un Ahmedova kungam (LPBF prezidents), atvainoties "LNK Boxing", saviem treneriem un atbalstītājiem! Visiem, kuri iztērēja naudu biļetēm! Tas nebija bokss. Atvainojos arī Korovina kungam (Smirnova treneris), man tiešām ir kauns par šo, tur nav nekādu attaisnojumu, kurš vainīgs un kurš sāka."

TVNET krievu valodas versijā tiek vēstīts, ka Zutis pēc cīņas ringā veltījis aizvainojošus izteikumus Smirnovam par viņa draudzeni. Smirnovs savā "Facebook" profilā nākamās dienas vakarā norādīja, ka joprojām nevar ar to samierināties, taču arī norādīja, ka Zutis esot viņam uzrakstījis un atvainojies par to.

Savā nākamajā ierakstā Smirnovs pauda vēlmi vēlreiz satikties ar Zuti ringā: "Nākamā cīņa ar Zuti notiks pēc MMA noteikumiem. Jau ir cilvēki, kuri vēlas šādu cīņu sarīkot, tuvākajā laikā sekos informācija. Trīs raundi, pa piecām minūtēm, bez noteikumiem." Jāuzsver, ka arī MMA cīņās ir noteikumi.

Cīņu šova rīkotājs "LNK Boxing" savos sociālajos tīklos par cīņu vakara rezultātiem joprojām nav informējis, tāpat tie nav apstiprināti boksa statistikas portālā "BoxRec". "LNK Boxing" toties publicējusi foto galeriju no sestdienas vakara ar piezīmi, ka "diemžēl Covid-19 dēļ lielākā daļa paredzēto pretinieku nevarēja atlidot un arī galvenā cīņa izvērtās ne tā, kā mēs gaidījām". Organizācija tik un tā pateicās visiem atbalstītājiem.

  +3 [+] [-]

, 2020-11-02 19:26, pirms 3 gadiem
Kāpēc šis vispār tiek publicēts sporta ziņās?

     [+] [-]

, 2020-11-02 20:37, pirms 3 gadiem
Kas zutim ir iestastijis ka vins ir bokseris? Liekais svars , bez muskuliem, jā ,lauku bale kadam laukim var iedot par gurki, tas ari viss, vina trakie stasti par nometnem ka gatavojas cīńai , izolacija mēnesi pirms cinas, biznesmens un ta tt... ja paklausas ko stasta īsti bokseri par vinu tad es vinu vieta butu Klusējis!

  +3 [+] [-]

, 2020-11-02 21:08, pirms 3 gadiem
Zutis turpina savu ceļu uz pasaules čempiona titulu!

     [+] [-]

, 2020-11-03 00:53, pirms 3 gadiem
Ahmeds rakstīja: Kas zutim ir iestastijis ka vins ir bokseris? Liekais svars , bez muskuliem, jā ,lauku bale kadam laukim var iedot par gurki, tas ari viss, vina trakie stasti par nometnem ka gatavojas cīńai , izolacija mēnesi pirms cinas, biznesmens un ta tt... ja paklausas ko stasta īsti bokseri par vinu tad es vinu vieta butu Klusējis!
Teksts par muskuļiem smieklīgs, laikam boksam vispār neseko līdzi.
https://www.instagram.com/gypsyking...

     [+] [-]

, 2020-11-03 09:11, pirms 3 gadiem
"Ahmedova kungam (LPBF prezidents)"

Točna "ahmedovs"..? Kas tas tāds?

Eliņam būs jāatvainojas

     [+] [-]

, 2020-11-03 11:15, pirms 3 gadiem
marekz rakstīja: "Ahmedova kungam (LPBF prezidents)"

Točna "ahmedovs"..? Kas tas tāds?

Eliņam būs jāatvainojas
un kas tur nepareizs? Latvijas profesionālā boksa federācijas prezidents ir Andrejs Ahmedovs.

     [+] [-]

, 2020-11-03 14:50, pirms 3 gadiem
Kaut kas mainījies? Kādreiz rakstīja Ahmetovs

https://lv.baltnews.com/news/201604...

     [+] [-]

, 2020-11-03 18:07, pirms 3 gadiem
marekz rakstīja: Kaut kas mainījies? Kādreiz rakstīja Ahmetovs

https://lv.baltnews.com/news/20160429/1016300061.html
mazāk lasi baltnews