Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dudņiks ar uzvaru debitē boksā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dudņiks ar uzvaru debitē boksā
Viktors Dudņiks
Foto: Levi

Vakarnakt, sporta klubā „Active life” ar uzvaru profesionālā boksa ringā debitēja Latvijas čempions tai-boksā WFCA versijā Viktors Dudņiks, pēc punktiem pieveicot Tadu Jonku.

Četru raundu cīņā, kurā katrs ritēja pa trīs minūtēm, Dudņika pretinieks bija divdesmit divus gadus vecais Lietuvas pārstāvis Tadas Jonkus (2-2, 2KO).

Lai arī Dudņikam šī bija debija profesionālajā boksā, tas izskatījās daudz meistarīgāks par savu pretinieku, jo jau no pirmā raunda tas uzņēmās pārliecinošu vadību. Tā arī līdz pēdējā raunda pēdējai minūtei ar jūtamu pārsvaru vadībā bija Dudņiks, taču dabūt uz dēļiem Jonku latvietim tā arī neizdevās.

Nocīnoties visus atvēlētos raundus, uzvarot pēc punktiem tiesnesis uzvarētāja roku pacēla Latvijas pārstāvim Viktoram Dudņikam. Jonkum šis bija jau otrais zaudējums viņa profesionālā boksera karjerā.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2008-12-01 00:38, pirms 15 gadiem
pozitīvi...

     [+] [-]

, 2008-12-02 11:37, pirms 15 gadiem
Malacis!