Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usiks savu sniegumu cīņā pret Čisoru novērtē ar trim ballēm

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Usiks savu sniegumu cīņā pret Čisoru novērtē ar trim ballēm
Oleksandrs Usiks. Foto: AFP/Scanpix

Vakardien vēlu vakarā Vemblija arēnā Londonā notikušajā smagsvaru cīņā Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks (18-0) ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu (117:112, 115:113, 115:113) pieveica mājinieku Deriku Čisoru (41-10), pēc mača atzīstot, ka sev par aizvadīto cīņu dotu trīs no desmit ballēm.

"Čisora ir liels un sīksts bokseris. Es iepriekš gaidīju grūtu cīņu, taču tā varēja izvērsties vēl grūtāka. Šobrīd manos plānos ietilpst došanās mājās pie savas ģimenes, pavadīt maksimāli daudz laika ar saviem mīļajiem. Tomēr jau drīz vien atgriezīšos treniņu zālē un turpināšu strādāt pie sevis uzlabošanas," tuvākās nākotnes plānus ieskicēja 33 gadus vecais ukrainis.

Vaicāts, ko Usiks vēlas sasniegt boksa ringā nākotnē, ukraiņu bokseris atbildēja: "Vēlos kļūt par smagsvaru divīzijas pasaules čempionu. Un nevis vienkārši par pasaules čempionu vienā versijā, bet par neapstrīdamo pasaules čempionu." Usiks izteica cerību jau nākamajā gadā kļūt par oficiālo titula pretendentu un cīnīties pret šī brīža smagsvaru pasaules čempionu Entoniju Džošua (23-1), kurš 12. decembrī cīnīsies pret bulgāru Kubratu Pulevu (28-1).

Šī bija Usika otrā cīņa smagsvaros, taču pirmā cīņa, kurā viņš tikās ar kādu no smagsvaru elites pārstāvjiem. Čisora pazīstams kā sīksts un izturīgs bokseris, ko viņš apliecināja arī vakar, un "BoxRec" smagsvaru rangā viņš ieņem devīto vietu pasaulē. Usiks ir piektajā vietā, tiesa, pārsvarā ar krūzerveitu divīzijā iegūtajiem punktiem, kur viņš kļuva par absolūto pasaules čempionu, arī sarūpējot vienīgo zaudējumu Mairim Briedim.

Usiks līdz ar šo uzvaru saglabā savu statusu kā WBO čempiona titula obligātais pretendents, un šis tituls pieder citam Lielbritānijas bokserim Entonijam Džošua, kurš savus titulus aizstāvēs decembrī pret Bulgārijas sportistu Kubratu Pulevu.

Izmantotie avoti:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

     [+] [-]

, 2020-11-01 12:42, pirms 3 gadiem
Cīņa noteikti, ka nenotika Vemblija stadionā.

     [+] [-]

, 2020-11-01 13:59, pirms 3 gadiem
kanavaro rakstīja: Cīņa noteikti, ka nenotika Vemblija stadionā.
vemblija kazino.