Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

IBF čempions Gasijevs: "Briedis pārsteidza Peresu ar netīru boksu"

IBF čempions Gasijevs: "Briedis pārsteidza Peresu ar netīru boksu"
Murats Gasijevs un Kšištofs Vlodarčiks
Foto: Alexander Sandvoss

IBF pasaules čempions pirmajā smagajā svarā un viens no astoņiem Pasaules boksa Supersērijas dalībniekiem krievs Murats Gasijevs savā ''Instagram'' kontā izteicis komentāru par Maira Brieža un Maika Peresa cīņu.

''Šo cīņu vēroju ar lielu interesi. Cīņa aizritēja visus 12 raundus, tādējādi fani var teikt, ka bija garlaicīgi, taču tā nebija. Peress aizvadīja lielisku cīņu. Izturība bija līmenī, ātrums bija līmenī. Viņš bija motivēts ringā. Maiks zaudēja, bet fakts ir tāds, ka šobrīd mūsu divīzijā ir vēl viens ļoti bīstams bokseris. Domāju, ka tuvā nākotnē viņš atkal var kļūt par titula pretendentu,'' raksta Krievijas bokseris Murats Gasijevs.

''Kas attiecas uz Briedi, tad viņš apliecināja, ka ir meistars. Viņš pierādīja to, ka ir spējīgs pielāgoties jebkādai situācijai ringā. Ja centies aktīvi uzbrukt, viņš ir labs aizsardzībā, ja turi distanci, arī tam ir gatavs. Ja vēlies izmantot kādus elementus no Marko Huka cīņas stila, Mairis ir gatavs,'' turpina Gasijevs.

''Briedis principā ir gatavs visam. Domāju, ka Peresu pārsteidza Brieža sitieni no apakšas un netīrais bokss. Viņa cīņa pret Usiku būs ļoti interesanta. Tie, kuri uzskata, ka Usiks spēs izcīnīt vieglu uzvaru, kļūdās. Gaidu šo cīņu,'' piebilst Gasijevs.

IBF čempions Gasijevs savu ceturtdaļfināla cīņu Pasaules boksa Supersērijas ietvaros aizvadīs 21. oktobrī pret poli Kšištofu Vlodarčiku.


Slēpts komentārs: portal
Slēpts komentārs: portal
, 2017-10-01 19:43, pirms 7 gadiem
portal rakstīja: ''krievs Murats Gasijevs'', viss skaidrs, tālāk pat rakstu nav vērts lasīt
Deretu gan izlasit !
, 2017-10-01 19:50, pirms 7 gadiem
Modritis rakstīja: Deretu gan izlasit !
Jā, jo viņam ir pilnīga taisnība. Mani arī pārsteidza!
, 2017-10-01 19:51, pirms 7 gadiem
Puika pasakato, ka bija domājis lai kas vinnes Usiks izrubīs, bet tagad nav pārliecināts... Latvija, Briedis, spēks...
, 2017-10-01 19:52, pirms 7 gadiem
Kā jau rakstīju, tā bija tikai pretreakcija. Prieks, ka arī šādi Mairis māk un spēj. Čempioniem faktiski tā ir jāspēlē, bez variantiem.
, 2017-10-01 20:00, pirms 7 gadiem
Mairis ieslēdzis tīru 21. gadsimta profu stiliņu. Negribētos, gan lai paliek par Huku, bet.. ja tas palīdz izcīnīt uzvaras..
Ir jāmāk pielāgoties un Mairis to māk.
, 2017-10-01 20:02, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Kā jau rakstīju, tā bija tikai pretreakcija. Prieks, ka arī šādi Mairis māk un spēj. Čempioniem faktiski tā ir jāspēlē, bez variantiem.
Daudzi jau paspējuši izčīkstēties, ka cīņa bija neskatāma. Daļēji jau taisnība. Bet vai tā bija neskatāma dēļ Brieža? Manuprāt Perezs jau pirms cīņas saprata, ka iet pret Mairi distancē ir pašnāvība. Meklēja citus variantus. Mairis parādīja, ka arī šadā boksā viņš ir pārāks. Perezs ar visu to, ka bija vieglāks, kājās bija faktiski nekustīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-01 20:49, pirms 7 gadiem
Paldies, yahooo, ka ieviesi skaidrību. Pārtulkots tik tiešām drausmīgi. Bija interesanti palasīt
, 2017-10-01 20:53, pirms 7 gadiem
tā jau ir ka cīņa nebija tik efektīva, bet gudra no Maira puses, tāda paša Kļičko cīņas puse vismaz nav skatāmas, bet cīnās kā čempions!!!
, 2017-10-01 20:56, pirms 7 gadiem
Domāju, ka nigers boksēja netrti. Visu laiku centās ar zemu noliektu galvu iebakstīt Briedim, un apgrūtināt elpošanu.
, 2017-10-01 20:59, pirms 7 gadiem
Ja Mairis saka,ka šoreiz viņam nekas nesanāca,tad bail iedomāties,kas notiks ar viņa pretinieku,kad Mairim viss sanāks!
, 2017-10-01 21:10, pirms 7 gadiem
kāds sakars nacionalitātei.
Ļoti precīzs koments par Mairi.
Mairis ir gudrs bokseris.
, 2017-10-01 21:17, pirms 7 gadiem
RealT rakstīja: Ja Mairis saka,ka šoreiz viņam nekas nesanāca,tad bail iedomāties,kas notiks ar viņa pretinieku,kad Mairim viss sanāks!
Nevis nesanāca,bet Perez bija sīksts,respekt viņam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-01 21:36, pirms 7 gadiem
Nu šitā pateikt (iztulkot)!!!
, 2017-10-01 21:57, pirms 7 gadiem
Līdzīgā stilā Vords paņēma supersēriju. Ļoti patīkami,ka Gassievs uzslavē mūsējo. Briedis tiešām ir ļoti dažveidīgs. Pastaiga te nevienam nebūs pret viņu
, 2017-10-01 22:06, pirms 7 gadiem
Nu ja, Murats Gasijevs gan jau nav vis Krievs, bet Krievijas pārstavis!
Tas tāpat apmēram ka visus PSRS iedzīvotajus saukt par "Krieviem".
, 2017-10-01 22:09, pirms 7 gadiem
Nekam citam jau SC skribenti nav gatavi kā tikai izraut frāzi no kopējā teksta un pasniegt to kā virsrakstu.Diletanti, pie tam vēl bez redaktora, kurš ''mēs jau paši malači'' vietā izlabotu kļūdas.
, 2017-10-01 22:33, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Līdzīgā stilā Vords paņēma supersēriju. Ļoti patīkami,ka Gassievs uzslavē mūsējo. Briedis tiešām ir ļoti dažveidīgs. Pastaiga te nevienam nebūs pret viņu
Par daudzveidību jauzslavē treneris,bet par to pastaigu nepiekrītu,Briedim nav viegla pastaiga,kā redzējam cīņu pret Perezu,vēl priekšā Usiks,vienkārši teikšu visi labi bokseri šajā turnīra.
, 2017-10-01 22:39, pirms 7 gadiem
Sportacentra analfabeetisms kaa vienmeer liimenii
, 2017-10-01 22:53, pirms 7 gadiem
premjiers17 rakstīja: Par daudzveidību jauzslavē treneris,bet par to pastaigu nepiekrītu,Briedim nav viegla pastaiga,kā redzējam cīņu pret Perezu,vēl priekšā Usiks,vienkārši teikšu visi labi bokseri šajā turnīra.
Ne visi. Teiksim Kudrašovam te vispār nebij jābūt
, 2017-10-02 00:48, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Ne visi. Teiksim Kudrašovam te vispār nebij jābūt
Polim jau arī īsti nē.
, 2017-10-02 08:33, pirms 7 gadiem
Tiem, kas bļaustās, ka slikti iztulkots - mīlīši, jums nemaz neienāk prātā, ka tas tiek darīts apzināti?

Apzināti tiek izrauta no konteksta pati pretrunīgākā frāze un iemesta virsrakstā, lai ļaužiem liktu rakstu atvērt un tādējādi celtu gan autora, gan raksta, un līdz ar to visa portāla reitingus. Tak elementāri ka lāpsta!

Šo šķidri dzelteno "žurnālistikas" paņēmienu piekopj teju vai visi portāli.
, 2017-10-02 21:11, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Daudzi jau paspējuši izčīkstēties, ka cīņa bija neskatāma. Daļēji jau taisnība. Bet vai tā bija neskatāma dēļ Brieža? Manuprāt Perezs jau pirms cīņas saprata, ka iet pret Mairi distancē ir pašnāvība. Meklēja citus variantus. Mairis parādīja, ka arī šadā boksā viņš ir pārāks. Perezs ar visu to, ka bija vieglāks, kājās bija faktiski nekustīgs.
Ko vieglāks? Par puskilogramu?
Raiens Garsija
1

Garsija pret Heiniju: kā šāda boksa cīņa vispār tiek pieļauta?

Naktī uz svētdienu (pēc Latvijas laika) Ņujorkā norisināsies cīņa par WBC čempiona titulu vieglajā svarā starp čempionu Devinu Heiniju un izaicinātāju Raienu Garsiju. Garsija, par kura mentālo gatavību cīņai uzdoti daudzi jautājumi, par 1.3kg pārsniedza svara limitu, taču abas puses vienojušās, ka cīņa tāpat notiks, bet Garsijam nāksies samaksāt krietnu summu par pārsniegto svaru - pusmiljonu par katru mārciņu jeb 1.5 miljonus dolāru. Tā vismaz tiek stāstīts publiski, kamēr aizkulisēs tiek piesaukts, ka soda nauda būs mazāka (600 tūkstoši). Taču joprojām aktuāls ir jautājums, kā šāda cīņa, ņemot vērā Garsijas dīvaino izturēšanos un aizdomas par mentālās veselības problēmām, vispār tiek pieļauta?
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.