Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Dortikoss: "Cīņas pārcelšana ietekmē ikvienu"

Ints Megnis
Ints Megnis

Dortikoss: "Cīņas pārcelšana ietekmē ikvienu"
Juniers Dortikoss. Foto: World Boxing Super Series

Pasaules čempions Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) versijā Juniels Dortikoss no Kubas atzīst, ka neziņa par nākamās cīņas norises laiku morāli ietekmē ikvienu, tomēr viņš ir pārliecināts, ka spēs uzveikt latvieti Mairi Briedi.

Gan Dortikoss, gan Briedis ringā nav devušies kopš 2019. gada jūnija, kad Rīgā notika Pasaules boksa Supersērijas pusfināla dueļi. Fināls starp kubieti un latvieti bija plānots martā "Arēnā Rīga", bet tas "Covid-19" pandēmijas dēļ tika pārcelts un nevarēja notikt arī divus mēnešus vēlāk. Pašlaik joprojām nav zināms gaidāmās cīņas laiks, bet tā jāizziņo vismaz divus mēnešus iepriekš, līdz ar to paredzams, ka nenotiks ātrāk par oktobri.

Dortikoss tagad izteicis cerību, ka viņa un Brieža cīņa notiks vēl šogad.

"[Mēnešus pavadīt izolācijā] bijis ļoti smagi. Ne tikai man, bet boksa pasaulei un visiem cilvēkiem. Vīruss visu paralizēja, bet mēs turpinājām trenēties - dažreiz mierīgi, dažbrīd smagi," paudis Dortikoss. "[Cīņas atcelšanas] mentāli ietekmētu ikvienu bokseri. Man tas neļaus nolaist rokas, tomēr arī biju nedaudz vīlies un arī uztraucies."

"Šāda gaidīšana rada izmisumu, tomēr es esmu mierīgs. Es gribu cīnīties. Esmu pasaules čempions un to zina visa pasaule. Es zinu, kā ir dzīvot karantīnā savā mājā, bet drīz būs datums, vīruss atkāpsies un tiks noskaidrots jauns Muhameda Ali trofejas ieguvējs," teica kubietis.

1.91m garais Dortikoss (24-1) iepriekš bijis pasaules čempions arī WBA versijā. Viņš ir pazīstams ar savu iesauku „KO doktors”, jo no savām 24 uzvarām 22 guvis ar nokautu.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/dortico...

     [+] [-]

, 2020-08-02 13:00, pirms 4 gadiem
Laiks izdakterēt dakteribar kādu KO