Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Brieža pulksteni labdarības nolūkos izsola par pusotru tūkstoti eiro

Brieža pulksteni labdarības nolūkos izsola par pusotru tūkstoti eiro
Mairis Briedis
Foto: Kaspars Krafts, f64

Iepriecinot savus atbalstītājus un arī jauno sportistu paaudzi, Latvijas spēcīgākais bokseris Mairis Briedis sadarbībā ar tehnoloģiju zīmolu “Garmin” labdarības izsolei bija nodevis savu GPS multisporta pulksteni “Fenix 3”. Izsolē par 1500 eiro summu pulksteni no sportista rokām ar autogrāfu savā īpašumā ieguva boksera cienītāji Ieva un Elviss Feiferi. Visa summa jau nonākusi Latvijas Bērnu bāreņu fonda rīcībā vasaras sporta nometnes organizēšanai.

“Piedalīties izsolē mani pamudināja apziņa, ka no šīs rīcības prieku radīšu uzreiz vairākiem cilvēkiem: gan savam vīram, kuram tas bija iespaidīgs pārsteigums, gan arī bērniem, kuriem palīdzēšu piepildīt ikdienu ar prieku atpūtas un sporta nometnē,” savu iedvesmu piedalīties izsolē skaidro tās uzvarētāja Ieva Feifere. Ieva un viņas vīrs Elviss, kas pateicību kopā ar pulksteni un personisku autogrāfu par ziedoto naudas summu saņēma no boksera rokām 29. jūlijā, ikdienā abi kopā cieši seko boksera Maira Brieža profesionālajām gaitām.

Jau pērnā gada vasarā sportists labdarības izsolei bija nodevis savus boksa cimdus, kuri palīdzēja gūt uzvaru izšķirošā cīņā pār Nigērijas pārstāvi Olanrevadžu Durodolu. Toreiz cimdi nosolīti arī par līdzvērtīgu 1500 eiro summu, kas tāpat nonāca bērnu labdarības projektam. “Darbi dažreiz izsaka vairāk nekā vārdi. Esmu gandarīts, ka iepriecinot manus līdzjutējus vienlaikus varu kopīgi ar viņiem atbalstīt arī bērnus un jauniešus to sportisko aktivitāšu nodrošināšanā, padarot mūs visus spēcīgākus,” atzīst Latvijas diženākais bokseris Mairis Briedis.

Šī labdarības iniciatīva ir zīmola “Garmin” turpinājums jau iepriekšējos gados aizsāktam ieradumam atbalstīt ne tikai profesionālus sportistus kā Mairi Briedi un citus, bet arī bērnus un jauniešus un to iespējas pievērsties sportam. Labdarības izsole norisinājās no 21.jūlija līdz 28.jūlijam tā oficiālajā lapā Facebook.com/GarminLatvia. Jebkurš interesents varēja izteikt savu priekšlikumu par summu, ko gatavs atvēlēt, lai iegūtu savā īpašumā Maira Brieža viedpulksteni, vienlaikus ziedojot šo summu cēla mērķa vārdā.

Izsolē iegūtie līdzekļi jau nodoti Latvijas Bērnu bāreņu fonda rīkotā projekta “Sporta un atpūtas nometnes” īstenošanai.

Informāciju sagatavoja:
Kitija Balcare
komunikācijas konsultante


, 2017-08-01 13:40, pirms 7 gadiem
okei
, 2017-08-01 14:37, pirms 7 gadiem
-1000 e +pulkstens
Milans Volkovs

Latvijas bokseris Volkovs maijā aizvadīs cīņu Londonā

11. maijā “York Hall” arēnā norisināsies populārs angļu “Frank Warren Presents Championship” boksa vakars, kur uzstāsies sportisti no daudzām valstīm. Pasākuma ietvaros ringā kāps arī latviešu bokseris Milans Volkovs (10-2-2).
Ralfs Vilcāns. Foto: Boriss Simsons/LNK Boxing
5

Vilcāns nokautē pretinieku un Minhenē izcīna WBA pussmagā svara jostu

Viens no Latvijas vadošajiem bokseriem Ralfs Vilcāns (16-1, 6 KO) vakar Minhenē trešajā raundā nolika uz dēļiem albāņu izcelsmes Vācijas sportistu Šefatu Isufi (38-4-2, 24 KO), izcīnot Pasaules boksa asociācijas (WBA) Eiropas čempiona jostu pussmagā svara kategorijā.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix
10

Garsija ar trim nokdauniem pārsteidz boksa pasauli un pieveic Heiniju

Raiens Garsija (25-21, 20 KO) trīsreiz nolika uz dēļiem Devinu Heiniju (31-1, 15 KO), nopelnot uzvaru tiesnešu piešķirto punktu vērtējumā. Amerikānis gan neizcīnīja Pasaules boksa padomes (WBC) čempiona titulu vieglajā svarā, jo pārsniedza noteiktā svara robežas.