Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders un Fjūrijs vienojušies par revanšu nākamā gada sākumā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Vailders un Fjūrijs vienojušies par revanšu nākamā gada sākumā
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders sitienu apmaiņā abu pirmajā cīņā. Foto: AP/Scanpix

WBC smagsvaru čempions Deontejs Vailders (41-0-1, 40 KO) savā ''Twitter'' kontā paziņojis, ka 2020. gada sākumā aizvadīs boksa līdzjutēju ilgi gaidīto revanša cīņu ar britu smagsvaru Taisonu Fjūriju (27-0-1, 19 KO).

Vēlāk šīs ziņas Vaildera menedžeris Šellijs Finkels apstiprināja ESPN, sakot, ka 2020. gada pirmajā ceturksnī Vailders un Fjūrijs aizvadīs revanša cīņu. WBC čempiona Vaildera un bijušā IBF, WBA un WBO čempiona Fjūrija pirmajā tikšanās reizē 2018. gada 1. decembrī tiesneši ar dalītu lēmumu fiksēja neizšķirtu. Bokseri sagādāja līdzjutējiem lielisku cīņu, kuras laikā nedaudz lielāka iniciatīva piederēja Fjūrijam, tomēr amerikāņu smagsvars cīņas izskaņā divas reizes aizsūtīja pretinieku nokdaunā. Fjūrijs gan spēja piecelties un godam cīņu arī noslēgt līdz galam, atbildot ar pretuzbrukumiem.

Cīņa noslēdzās ar neizšķirtu, kas deva tikai vēl lielāku iemeslu aizvadīt revanšu. Ar cīņas iznākumu apmierināts nebija nedz viens, nedz otrs, taču pēc tās beigām apliecināja savstarpēju respektu un pauda vēlmi cīnīties vēlreiz. Pirmais solis apsolītā piepildīšanas ceļā ir sperts - Vailders un Fjūrijs panākuši vienošanos par revanšu nākamā gada sākumā, tomēr sīkākas detaļas vēl netiek izpaustas.

Tiesa, gan Fjūrijam, gan Vailderam nākamie pretinieki jau nozīmēti. Amerikāņu smagsvaram priekšā revanša duelis ar kubieti Luisu Ortizu (31-1, 26 KO), bet cīņas datums vēl nav zināms. Pirmā Vaildera un Ortiza cīņa pirms vairāk nekā gada izvērtās par pamatīgu rakstura pārbaudi Vailderam, kurš cīņas sākumā knapi izturēja kubieša uzbrukumus, tomēr atguvās un desmitajā raundā izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu, nosargājot sev piederošo WBC titulu. Savukārt Fjūrijs pirmo cīņu kopš tikšanās ar Vailderu aizvadīs 15. jūnijā Lasvegasā pret Vācijas bokseri Tomu Švarcu (24-0, 16 KO).

Izmantotie resursi:
Wilder reveals Fury rematch to come after Ortiz

     [+] [-]

, 2019-06-01 13:00, pirms 5 gadiem
Ja Fjūrijs pēc 2+ gadu pauzes tik labi noboksēja, tad tagad sagatavojies diezgan labi izskolos Vailderu

     [+] [-]

, 2019-06-01 18:53, pirms 5 gadiem
Fjūrijam atkal nokonstatēs asinīs, urīnā stimulatoru klātbūtni un pi_dec no cīņas... labāk būtu gatavojuši cīņu ar Džošua

     [+] [-]

, 2019-06-01 21:23, pirms 5 gadiem
Vailders rižiku noslānīs