Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrija promouteri sadarbosies ar "LNK Boxing", Supersērija gaida Latvijas valdības rīcību

Agris Suveizda

Fjūrija promouteri sadarbosies ar "LNK Boxing", Supersērija gaida Latvijas valdības rīcību
Ričards Bolotņiks. Foto: Vladislavs Proškins, f64

Boksa promoutēšanas uzņēmums "MTK Global", kā pārstāvēto sportistu vidū ir arī slavenais brits Taisons Fjūrijs, paziņojis par vienošanās panākšanu ar Latvijas aģentūru "LNK Boxing".

"LNK promoutē un pārstāv "GoldenContract" turnīra pusfinālistu Ričardu Bolotņiku, kā arī vēl virkni Latvijas vadošo atlētu sporta veidā, kas strauji kļūst par nacionālo lepnumu, sacīts "MTK Global" mājaslapā. "Latvijas vadošais bokseris ir Mairis Briedis [paziņojumā viņš trīsreiz kļūdaini nosaukts par Breidi], taču pēc Bolotņika snieguma ceturtdaļfinālā redzējām, ka Briedis ne tuvu nav vienīgais bokseris valstī ar pasaules līmeņa potenciālu," piebilst "MTK Global" viceprezidents Džeimijs Konlens.

"MTK Global" paziņojumā citēts arī "LNK Boxing" līdzdibinātājs Vadims Milovs: "Pēc tam, kad Brieža dēļ boksa popularitāte valstī ievērojami cēlās, kopā ar WBSS sarīkojām "Arēnā Rīga" cīņu ar 10 tūkstošu skatītāju klātbūtni. Līdz tam vienīgi hokejam bija tik liela popularitāte. Ir daudz talantīgu bokseru – Bolotņiks, Nikolajs Grišuņins, Artūrs Gorlovs, Jevgēnjs Aleksejevs, Oskars Grosmanis, Mārcis Grundulis, Francis Rozentāls un citi."

Tikmēr jaunumu joprojām nav saistībā ar Brieža un kubieša Junjela Dortikosa cīņu, kas Covid-19 dēļ pagaidām pārcelta uz 16. maiju. "Cieši sekojam līdzi situācijai, taču nepieņemsim nekādus lēmumus, kamēr mums nebūs attiecīgu faktu. Pagaidām nevaram neko pateikt, jo mums nav oficiālu ziņu no Latvijas valdības," portālam Sportacentrs.com sacīja Supersērijas preses dienestā.

Izmantotie resursi:
https://mtkglobal.com/global-expans...

     [+] [-]

, 2020-04-01 22:03, pirms 4 gadiem
[paziņojumā viņš trīsreiz kļūdaini nosaukts par Breidi]

Nē nu tas ir labais

Paši stūrgalvīgi turpina rakstīt nepareizi bokseru uzvārdus un vēl sāk piekasīties citiem

fĒrgusons, viņš arī Fergusons, jaunākais gara darbs

Tas ir p!%^&c, dorogaja redakcija

     [+] [-]

, 2020-04-01 22:08, pirms 4 gadiem
Un cik reizes Sūvejsda pats nav ķļūdaini nosaucis uzvārdus?

     [+] [-]

, 2020-04-01 22:10, pirms 4 gadiem
Nu nevar tak šitais raksts būt 1. aprīļa joks, šodien joki nenāk ne prātā

Nu ja arī ir, tad galīgi neveiksmīgs joks