Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Hejs: "Gribu uzvarēt ar brutālu nokautu, Beljū riskē ar dzīvību"

Hejs: "Gribu uzvarēt ar brutālu nokautu, Beljū riskē ar dzīvību"
Deivids Hejs
Foto: Mark Robinson/Matchroom Boxing

Bijušais pasaules čempions boksā divās dažādās svara kategorijās Deivids Hejs (28-2, 26KO) atzinis, ka sestdien gaidāmajā cīņā pret savu tautieti Toniju Beljū (28-2-1, 18KO) cer uz izteiksmīgu uzvaru.

"Gribu uzvarēt ar brutālu un skaistu nokautu," sacīja Hejs. "Nevēlos, lai Beljū padotos pauzē starp raundiem vai nokristu pēc sitiena pa korpusu - šāds iznākums mani noteikti neapmierina. Parasti izdaru 3-5 sitienu kombinācijas, taču ņemot vērā, ka nevienu manu sitienu Beljū nav spējīgs izturēt, man nāksies arī sist pa krītošu pretinieku. Tagad tieši to arī atstrādāju - sitienus pa krītošu mērķi. Guļošu pretinieku sist nevar, taču krītošu var."

Tāpat Hejs atzina, ka Beljū sestdienas cīņā vajadzētu būt piesardzīgam un par katru cenu neturpināt cīņu, jo tas var novest pie nopietnām sekām.

"Kas notiks, ja pēc mana sitiena viņš attapsies uz pakaļas? Viņš riskē ar savu dzīvību. Runa nav par viņa karjeru, uz spēles var būt pat viņa dzīve. Tas varbūt skan skarbi, bet tā tāda ir patiesība. 36 minūtes mēs būsim vienā ringā un man būs visas iespējas viņam nodarīt sāpes," norādīja bijušais WBA čempions smagajā svarā.

"Kas notiks, ja Beljū tiks savainots? Ko mēs vainosim? Nevainojiet mani, es tikai darīšu savu darbu," uzsvēra Hejs. "Es noteikti viņu varu nopietni savainot. Mans nolūks ir sist viņam tik stipri un tik ilgi, kamēr vien varēšu."

Britu Boksa kontroles padome jau paziņojusi, ka Heja izteikumi tiks izvērtēti, vēsta Mail Online.

Heja un Beljū cīņa smagajā svarā notiks 4. martā Londonas O2 arēnā. Šobrīd kādreizējais WBA smagsvaru čempions Hejs boxrec.com rangā ieņem 10. vietu, bet Beljū pirmajā smagajā svarā, kur ir WBC čempions, ierindojas otrajā vietā. Cīņa notiks smagā svara divīzijā.

Hejs un Beljū apmainās ar laipnībām preses konferencē


, 2017-03-01 14:20, pirms 7 gadiem
Abi brūķē muti, bet ringā lēkās viens otram apkārt un neko nedarīs, ceru, ka kļūdos un Hejs viņam kārtīgi sados!
, 2017-03-01 14:31, pirms 7 gadiem
Atkal tādas skaistas un draudīgas runas no abu puses, bet realitātē nekas tur nebūs 12 raundus nobumbulēs un kāds uzvarēs pēc punktiem!
, 2017-03-01 14:36, pirms 7 gadiem
Klauni abi divi gatavie Tieši tāpēc es ļoti cienu Mairi, ka viņš nevis brūķē ar muti, bet reāli dara.
, 2017-03-01 14:48, pirms 7 gadiem
Da ko juus te cepaties. Tas ir bizness, šovs un nauda. Itkaa juus pirmo reizi redzat un dzirdat taadu izrunaasanos. Man taa liekaas jau pierasta lieta cīņu sportā. Tas ir normaali un reizee arii interesanti. Taada ir sii dziive uz siis pasaules
, 2017-03-01 14:53, pirms 7 gadiem
Ticat vai nē, bet šoreiz kautkā tiešām ticās, ka Hejs viņu ir gatavs nosist. Un domāju, ka Beljū dabūs pa vaigiem tā, ka nemaz neliekas.
Slēpts komentārs: Gudrais Jenots
, 2017-03-01 15:08, pirms 7 gadiem
boleks rakstīja: Klauni abi divi gatavie Tieši tāpēc es ļoti cienu Mairi, ka viņš nevis brūķē ar muti, bet reāli dara.
Boksā tas tieši ir mīnuss. Briedis klusē un pēc tam sūkstās, ka nevar īsti nopelnīt, ir grūtības sarunāt cīņas vai tikt pie lielajiem dūžiem. Tu domā neitrālam skatītājam baigi gribas Briedi redzēt, vai labāk 2 zīmuļus, kas ar sulīgiem epitetiem sola viens otru nosist?
, 2017-03-01 15:09, pirms 7 gadiem
Gudrais Jenots rakstīja: Labi nēģeri ir stulbi un kokos auguši, bet priekš kam Beljū jānolaižas līdz mērkaķu līmenim?
Viņš nekad nav nolaidies, viņš jau labu laiku ir zem tā līmeņa
, 2017-03-01 15:24, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Boksā tas tieši ir mīnuss. Briedis klusē un pēc tam sūkstās, ka nevar īsti nopelnīt, ir grūtības sarunāt cīņas vai tikt pie lielajiem dūžiem. Tu domā neitrālam skatītājam baigi gribas Briedi redzēt, vai labāk 2 zīmuļus, kas ar sulīgiem epitetiem sola viens otru nosist?
Nevajag arī pārspīlēt, pie katra raksta jau tagad redzu šāda veida komentārus... Ja tev ir milzīgs talants, tad nekādu "trash-talk" nemaz nevajag, to pierādīja brāļi Kļičko, jo īpaši Vitālijs, Vladimiram vēl patīk ik pa laikam kaut ko atbildēt, bet arī ievērojot morāles normas. Cita lieta, ka Briedim tāda talanta nav un nekad nebūs, tas pats arī ar Beljū un visiem pārējiem lielajiem mutes brūķētājiem, kuriem tas ir vienīgais veids kā pārdot cīņas, jo vienkārši tāpat vien to anti-boksu neviens skatīties negrib.
, 2017-03-01 15:31, pirms 7 gadiem
blah rakstīja: Nevajag arī pārspīlēt, pie katra raksta jau tagad redzu šāda veida komentārus... Ja tev ir milzīgs talants, tad nekādu "trash-talk" nemaz nevajag, to pierādīja brāļi Kļičko, jo īpaši Vitālijs, Vladimiram vēl patīk ik pa laikam kaut ko atbildēt, bet arī ievērojot morāles normas. Cita lieta, ka Briedim tāda talanta nav un nekad nebūs, tas pats arī ar Beljū un visiem pārējiem lielajiem mutes brūķētājiem, kuriem tas ir vienīgais veids kā pārdot cīņas, jo vienkārši tāpat vien to anti-boksu neviens skatīties negrib.
Vai tad kāds saka, ka tikai tāpēc, ka Briedis ir klusais tips, viņš neko lielu nesasniegs? Protams, ka viņš to var. Bet problēmas ir vairākas - tu gaidīsi ilgāk, lai tiktu līdz augšai, tu saņemsi mazāk naudas, tu nebūsi brends. Vladimirs sāka biški runāt tikai tāpēc, ka tādi Heji un Brigsi viņu nemitīgi kacināja. Paskaties labāk uz Meiveizeru. Cīnās izcili garlaicīgi, bet viņš sevī ir apvienojis izcilu brendu un mutes brūķēšanu ar izcilu boksu. Lūk tā ir pareizā formula boksā! Mairim no tā ir tikai puse un tāpēc viņš vislaik kurn, ka netiek pie tā, nedabū to utt.
, 2017-03-01 15:36, pirms 7 gadiem
Hejam esot kaut kāds savainojums, kas varētu izjaukt cīņu.
Vismaz delfos tā raksta.
, 2017-03-01 15:44, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Vai tad kāds saka, ka tikai tāpēc, ka Briedis ir klusais tips, viņš neko lielu nesasniegs? Protams, ka viņš to var. Bet problēmas ir vairākas - tu gaidīsi ilgāk, lai tiktu līdz augšai, tu saņemsi mazāk naudas, tu nebūsi brends. Vladimirs sāka biški runāt tikai tāpēc, ka tādi Heji un Brigsi viņu nemitīgi kacināja. Paskaties labāk uz Meiveizeru. Cīnās izcili garlaicīgi, bet viņš sevī ir apvienojis izcilu brendu un mutes brūķēšanu ar izcilu boksu. Lūk tā ir pareizā formula boksā! Mairim no tā ir tikai puse un tāpēc viņš vislaik kurn, ka netiek pie tā, nedabū to utt.
Nu arī Taisons, Ali utt. savulaik muti palaida pietiekami, starpība tikai tāda, ka tādi kā viņi dzimst varbūt reizi 50 gados, tas pats arī ar Meivezeru, varbūt nav aizraujošākais boksa stils, tāpat kā Vladimiram, bet tas nenozīmē, ka viņš nav viens no izcilākajiem bokseriem vēsturē, līdz ar to var atbildēt par saviem vārdiem ar darbiem. Mairim no tā nav puse, pat ne tuvu, kā jau rakstīju, nav un nebūs viņam tāda talanta, to nevar tā vienkārši uztrenēt. Arī mutes palaišana viņam negarantētu panākumus. Būsim atklāti, nejau tas, ka viņš ir "klusais tips" ir pie vainas, bet gan tas, ka viņš ir no Latvijas - noone gives a f*ck par kaut kādu Latvju zēnu. Ja viņš tagad sāktu muti brūķēt, tas drīzāk radītu negatīvu efektu. Britu bokseri vienmēr bijuši topā, tur ir piepildītas arēnas, pat trash talku nevajag un zem viņiem ir naudīgi promouteri. Tas pats ar Krieviju u.c. lielajām valstīm.
, 2017-03-01 15:48, pirms 7 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Hejam esot kaut kāds savainojums, kas varētu izjaukt cīņu.
Vismaz delfos tā raksta.
Tās ir tikai baumas, jau vakarā Hejs būs atklātajā treniņā

Eddie Hearn has insisted David Haye remains fit to fight Tony Bellew on Saturday despite reports suggesting an Achilles injury could lead to his withdrawal. However Haye will be at the open workouts in London on Wednesday night which are scheduled to kick off around 6pm.
, 2017-03-01 16:36, pirms 7 gadiem
Pa Viasat sport rādīs?
, 2017-03-01 17:25, pirms 7 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: Pa Viasat sport rādīs?
Jā. 21:30.
, 2017-03-01 20:07, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Boksā tas tieši ir mīnuss. Briedis klusē un pēc tam sūkstās, ka nevar īsti nopelnīt, ir grūtības sarunāt cīņas vai tikt pie lielajiem dūžiem. Tu domā neitrālam skatītājam baigi gribas Briedi redzēt, vai labāk 2 zīmuļus, kas ar sulīgiem epitetiem sola viens otru nosist?
A kurā vietā Mairis sūkstās ka nav naudas? Tas ir tavs izdomājums. Manuprāt viņš vienkārši dara to ko šobrīd var izdarīt un pakāpeniski mēģina kāpt augšā. A tie zīmuļi lai iet uz cirku un tur ākstās. Pareizi blah saka, tas bokss tagad ir pārvērties par lielāku mutes virināšana nekā pašu boksu. Tad lai iet uz tādu wrestlingu vai kā to cirkus sportu pareizi sauc, kur tikai šovu taisa nevis kārtīgi cīnās. Bet nu ja ir tādi auni kas uz to visu skatās, tad jau laikam viss kārtībā.
, 2017-03-03 23:45, pirms 7 gadiem
Man jau patīk šis teātris...teikšu atklāti...Lai ko jūs arī teiktu, galvanais mērķis ar šo teātri ir piesaistīt auditoriju un esmu pārliecināts ka 99% no jums šo ciņu skatīsies (tātad mērķis sasniegts)
Deontejs Vailders un Edijs Hērns. Foto: Mark Robinson / Matchroom Boxing
1

Lielais bokss 1. jūnijā: visu titulu apvienošanas cīņa un promouteru 5 pret 5 sērija

Oficiāli prezentēts boksa cīņu šovs 1. jūnijā, kas notiks Rijādā, Saūda Arābijā. Tā galvenais notikums būs visu titulu apvienošanas cīņa pussmagā svara kategorijā starp Dmitriju Bivolu un Arturu Beterbijevu, krievu bokseriem, kuri tagad tiek pieteikti kā attiecīgi Kirgizstānas un Kanādas pārstāvji, taču tiks piedāvāts arī unikāls "undercard" - pieci slavenā promoutera Edija Hērna boksera piecās cīņās sacentīsies pret cita ietekmīga promoutera Frenka Vorena pieciem bokseriem.
Foto: Latvijas Boksa federācija

Latvijas jaunie bokseri atkārto valsts medaļu rekordu Eiropas U19 čempionātā

Latvijas jaunie bokseri guvuši panākumus Eiropas U19 čempionātā Horvātijā, kur tika pie vienas sudraba un divām bronzas medaļām, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijā.
Jānis Buks. Foto: LOK
10

LOK prezidents vaino Čakšas komandu par politiskā spiediena izdarīšanu

LETA. Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Jānis Buks vaino Izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai pietuvinātas personas par politiska spiediena izdarīšanu, trešdienas vakarā vēstīja Latvijas Televīzija (LTV).