Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Taisons Fjūrijs sakauj Kristianu Hammeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Taisons Fjūrijs sakauj Kristianu Hammeru
Taisons Fjūrijs
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Londonā (Anglijā) līdz šim neuzvarētais britu smagā svara bokseris Taisons Fjūrijs (24-0, 18 KO) pagarināja savu uzvaru sēriju astotajā raundā pretinieka atteikuma dēļ ar tehnisko nokautu uzveicot vācieti Kristianu Hammeru (17-4, 10 KO).

Pirmie četri raundi aizritēja salīdzinoši mierīgā tempā, taču šajos raundos savu pārsvaru nodemonstrēja divdesmit sešus gadus vecais Taisons Fjūrijs.

Piektajā raundā britu smagsvars palielināja tempu un spēja savu pretinieku nosūtīt nokdaunā, taču tam izdevās savākties un turpināt cīņu.

Pārtraukumā no astotā uz devīto raundu Hammera komanda izlēma atteikties no tālākās cīņas turpināšanas, līdz ar to par uzvarētāju ar tehnisko nokautu tika pasludināts Fjūrijs, kuram šī bija pirmā pērnā gada nogalē izcīnītā internacionālā WBO čempiona titula aizstāvības cīņa.

Uzreiz pēc uzvaras Taisons Fjūrijs paziņoja, ka nākamo cīņu vēlas aizvadīt ar šī brīža pasaules labāko smagā svara bokseri Vladimiru Kļičko (63-3, 53 KO).

„Es atbraucu izklaidēt publiku cīņā ar ļoti nopietnu un spēcīgu pretinieku, taču viņš tika piekauts un viņa stūris saprata, ka tas ir jāpārtrauc,” cīņas notikumus atstāstīja Fjūrijs.

„Pēdējo trīs, četru gadu laikā esmu nogājis tālu ceļu, lai kļūtu par daudz labāku bokseri. Lūk tāpēc es savā nākamajā cīņā ringā esmu gatavs cīnīties ar Vladimiru Kļičko.”

Izmantotie resursi:
Boxing News

  +3 [+] [-]

, 2015-03-01 07:54, pirms 9 gadiem
Fjurijam karteja plezīra cīņa.

  +3 [+] [-]

, 2015-03-01 08:37, pirms 9 gadiem
viens speķis sakauj otru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-01 11:58, pirms 9 gadiem
Gaidu ar nepacietību kad kāds beidzot aizvērs tā .irsēja maizesgrieztuvi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja