Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2539, Did:0, useCase: 3

Video: "Gols! Uj, Štanga!": Dubra uzskata, ka beļģi ļoti vēlēsies pierādīt sevi un pieveikt angļus

Jānis Celmiņš
Raidījuma "Gols! Uj, Štanga" studijā kopā vadītāju Edgaru Buļu un Rūdolfu Kugrēnu, komiķi un futbola entuziastu, šoreiz savu viedokli piedāvāja Kaspars Dubra, Latvijas izlases aizsargs, kurš šobrīd pārstāv Virslīgas komandu RFS, bet leģionāra gaitās savulaik spēlējis arī UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Studijas dalībnieki, kuri arī dosies uz Anglijas un Beļģijas spēli Kaļiningradā, iztirzāja gaidāmo grandu spēli Pasaules kausa izcīņas grupu turnīra pēdējā dienā, pievēršot uzmanību gan abu izlašu noskaņojumam, gan tīri situācijai grupā, kas pati par sevi lielu intrigu nepiedāvā, taču Dubra uzskatīja, ka daudzie Premjerlīgā spēlējošie beļģi tāpat būs ar lielu motivāciju pieveikt Angliju. Tāpat tika diskutēts par Polijas izlases izgāšanos un sarežģīto situāciju H grupā.

Materiālu piedāvāt Vinnē kopā ar Betsafe - sporta totalizators,...
Vērtējums: +2