Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2539, Did:0, useCase: 3

Video: "Gols! Uj, Štanga": vai uzvara pār Saūda Arābiju bija pēdējie krievu PK prieki?

Rolands Eliņš
"Gols! Uj, Štanga" studija ar tās vadītāju Edgaru Buļu priekšgalā un dalībniekiem Rūdolfu Kugrēnu, komiķi un futbola entuziastu, kā arī futbola treneri un bijušo Latvijas izlases spēlētāju Kristapu Blanku šoreiz pievērš uzmanību 19. jūnija spēlēm Pasaules kausā.

Analizētas tiek visnotaļ līdzvērtīgās H apakšgrupas spēles, kur šodien sacentīsies Kolumbija pret Japānu un Senegāla pret Poliju, taču vakara pēdējā spēlē jau sāksies otrā kārta apakšgrupu turnīrā. To atklās Krievijas spēle pret Ēģipti, un studijas eksperti ar dažādiem viedokļiem diskutēja, cik lielu nozīmi būs atstājusi Krievijas graujošā uzvara pār Saūda Arābiju. Buļs prognozēja Krievijas uzvaru, Kugrēns par savu favorīti nosauca Ēģipti, bet kādu potenciālo rezultātu minēja Blanks? Vēro to betsafe.lv piedāvātajā materiālā.
Vērtējums: