Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2539, Did:0, useCase: 3

Video: "Gols! Uj, Štanga!": R. Uldriķim negatīvs viedoklis par Neimāru un likme uz Beļģiju

Rolands Eliņš
Raidījuma "Gols! Uj, Štanga" studijā šoreiz viesojās Roberts Uldriķis, Latvijas jaunais talantīgais uzbrucējs no Virslīgas komandas RFS. Viņu sagaidīja raidījuma vadītājs Edgars Buļs un komiķis Rūdolfs Kugrēns, kurš atgriezies studijā pēc atgriešanās no Pasaules kausa spēle apmeklēšanas klātienē, bet eksperta viedokli piedāvāja "Betsafe" bukmeikers Valters Rozmanis. Kopā ar Uldriķi tika izanalizēta situācija Pasaules kausa rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, izrunāti vietējā futbola jaunumi un detaļas, ieskaitot treneru jautājumu Latvijas futbolā, taču galvenā uzmanība, protams, tika veltīta PK ceturtdaļfināla mačiem sestajā jūlijā, kad tiksies Urugvaja un Francija, kā arī Beļģija un Brazīlija.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2018-07-06 08:03, pirms 6 gadiem
Par brazīļiem! Un tikai viena iemesla pēc, lai finālā baudītu futbola klasiku Anglija-Brazīlija!

  -1 [+] [-]

, 2018-07-06 08:41, pirms 6 gadiem
Gujštangisti! Uzvarēs Brazīlija un Neimārs ieliks golu! Vēl: palūdziet draugu, kurš 25 kg smagāks , ar bučiem uzlec uz Jūsu kājām. Virpuļosiet aiz sajūsmas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-07-06 13:26, pirms 6 gadiem
Uldriķis sakarīgs pipars.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-06 15:11, pirms 6 gadiem
Tie kas nespēlē futbolu nezin cik traumatisks un smags (uz ķermeni)ir šis sporta veids. Tas kā neimāru tur dauza uz laukuma nav pieņemami,tas ir acīm redzams,ka pret viņu pārkāpj noteikumus ievērojamāki biežāk nekā pret citiem. (Un nejau dēļ tēlošanas tas ir acimredzams) es uzskatu,ka ja tu nespēlē bumbā tad tur vajadzētu būt automātiski dzeltenai kārtiņai,pat par mazākajiem pārkāpumiem kas aptur uzbrukumu,tad spēle kļūtu ātrāka un baudāmāka, tāpat soda laukumā ir tie paši noteikumi kas visā pārējā laukumā,bet tur pat dažreiz par rupjiem sodiem pendeli nedod,tas man ir neizprotami.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-06 15:21, pirms 6 gadiem
emgape rakstīja: Uldriķis sakarīgs pipars.
Piekrītu. Jauns, gudrs priekš sava vecuma. Vēlam veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja