Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Fraizeram seši punkti, "Mets" pārspēj "Phillies"

Juris Miņins
Juris Miņins

Fraizeram seši punkti, "Mets"  pārspēj "Phillies"
Tods Fraizers
Foto: USA Today/Scanpix

Tods Fraizers vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā izcēlās ar diviem trīs punktu "Home run" sitieniem, palīdzot Ņujorkas "Mets" ar 11:5 pārspēt Filadelfijas "Phillies".

Tods Fraizers kļuva par MLB vakardienas maču rezultatīvāko beisbolistu, jo divos pēdējos spēles iningos viņš divreiz prata raidīt bumbiņu tribīnēs, turklāt, izdarīja to brīdī, kad laukumā jau bija divi viņa komandas biedri, kas nozīmēja divus trīs punktu atsitienus.

Jāsaka, ka "Mets" un "Phillies" spēle kopumā bija gana nervoza, jo komandas cīnījās ļoti līdzīgi un pēc septītā ininga rezultāts bija vien 1:1. Tad gan ņujorkieši katrā no diviem pēdējiem iningiem guva pa pieciem punktiem un, lai vai kā Filadelfijas vienība censtos, bet viņi devītajā iningā atbildēja ar četriem punktiem, ar to izrādījās par maz, lai izrādītu pienācīgu konkurenci.

Ar diviem "Home run" izcēlās arī iepriekšējās sezonas MVP, Bostonas "Red Sox" spēlētājs Mūkijs Betss, kurš palīdzēja savai komandai 15. iningā ar 7:6 pārspēt Losandželosas "Angels". Interesatni, ka Betss savu pirmo veiksmīgo sitienu realizēja pirmajā, bet otro – 15. iningā, tādējādi pašrocīgi nodrošinot panākumu.

Savukārt Atlantas "Braves" ar 10:7 pārspēja Čikāgas "White Sox", bet atlantiešu metējs Makss Fraids guva 11 straikautus un septiņi iningu laikā zaudēja trīs punktus.

MLB regulārā sezona, 30.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BrewersCubs1:7
MarlinsNationals6:7
AthleticsYankees8:2
MetsPhillies11:5
AstrosBlue Jays7:4
IndiansRays0:4
TwinsTigers13:5
White SoxBraves7:10
MarinersRangers3:6
OriolesRoyals14:2
PiratesRockies9:4
DodgersDiamondbacks4:5
PadresGiants3:8
Red SoxAngels
RedsCardinalsPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/