Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Ar Markeza spēli nepietiek, "Rockies" piekāpjas "Padres"

Juris Miņins
Juris Miņins

Ar Markeza spēli nepietiek, "Rockies" piekāpjas "Padres"
Germans Markezs
Foto: AFP/Scanpix

Vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) mačos vienu no labākajiem individuālajiem sniegumiem nodemonstrēja Germans Markezs, taču ar to izrādījās par maz, jo Kolorado "Rockies" ar 2:3 atzina Sandjego "Padres" pārākumu.

Kolorado un Sandjego mačs bija garākā spēle starp visām vakardien aizvadītajām, jo ilgi trīspadsmit iningus. Tās ievadā Sandjego komanda ātri izvirzījās vadībā, otro iningu noslēdzot pie rezultāta 2:0, taču līdz pamatlaika beigām, precīzāk, jau sestajā iningā Kolorado vienība bija jau atspēlējusies.

Līdz devītā ininga izskaņai nevienai no komandām neizdevās gūt izšķirošos punktus, kas nozīmēja, ka uzvarētāja noteikšanai būs nepieciešams papildlaiks. Arī tas, jāsaka, ievilkās, jo uz maiņu nākušais Franmils Rejess tikai 13. iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, panākot 3:2 un garantējot "Padres" komandas uzvaru.

Lai arī tā notiek diezgan reti, bet par mača un arī visas spēļu kārtas galveno varoni kļuva zaudētāju komandas, Kolorado "Rockies", metējs Germans Markezs, kurš astoņu iningu laikā, lai arī zaudēja divus punktus, taču no spēles izslēdza 13 atsitējus, kas ir viņa karjeras visu laiku labākais rezultāts, jo iepriekš viņš vairākas reizes bija apstājies pie 10 straikautiem.

Jāsaka, ka šis zaudējums, lai arī kopumā nekādu lielo ietekmi uz Kolorado komandu neatstāja, taču esošajā momentā "atmeta" viņus atpakaļ cīņā par iekļūšanu izslēgšanas mačos, jo Nacionālās līgas Rietumu konferencē nu viņi no līderiem Arizonas "Diamondbacks" atpaliek par 1.5 uzvarām un ir otrie, bet "Wild Card" ieskaitē viņi ieņem trešo vietu, no kārotās biļetes uz "play-off" atpaliekot par divām uzvarām.

MLB regulārā sezona, 30.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BrewersReds2:1
TwinsIndiants3:5
TigersYankees8:7
PiratesCardinals0:5
CubsBraves5:4
Red SoxWhite Sox9:4
AngelsAstros5:2
MarinersAthletics7:1
DiamondbacksDodgers3:1
RockiesPadres2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/