Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" piedzīvo ceturto neveiksmi pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" piedzīvo ceturto neveiksmi pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) līdervienība Losandželosas "Dodgers" turpina "buksēt", jo aizvadītajā naktī bija spiesti atzīt Arizonas "Diamondbacks" komandas pārākumu ar 4:6.

Losandželosas "Dodgers", kuri vēl aizvien ir Augstāko beisbola līgu (MLB) līderi, šobrīd atrodas ļoti nepatīkamā situācijā, jo šosezon viņi bija vienīgie, kas nebija zaudējuši četros mačos pēc kārtas, kā arī viņi nebija zaudējuši divas maču sērijas pēc kārtas kopš paša sezonas ievada. Šodien abi šie apstākļi mainījās.

Pols Goldšmits jau pirmajā iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kas viņam bija jau trešais šāds raidījums pēc kārtas, bet līdz ceturtajam iningam Arizonas komanda jau atradās vadībā ar 6:0. "Diamondbacks" pičeris Robijs Rejs 6.2 iningu laikā zaudēja tikai vienu punktu, toties veica 10 straikautus par ko nopelnīja savu 11. uzvaru šosezon.

Spēles izskaņā Jasīls Puigs un Kērtiss Grandersons gan četrus punktus atspēlēja, taču ar to bija par maz un MLB līderi bija spiesti kapitulēt cetrutajā mačā pēc kārtas. Jāpiebilst, ka četri zaudējumi pēc kārtas šobrīd ir otrs sliktākais rādītājs visā MLB, jo tikai Sietlas "Mariners" šobrīd iet sliktāk un viņi ir zaudējuši piecos mačos.

Neskatoties uz neveiksmēm un tuvāko konkurentu, Vašingtonas "Nationals", veiksmi, jo galvaspilsētnieki ir izcīnījuši četrus panākumus pēc kārtas, "Dodgers" pārsvars gan MLB, gan Nacionālajā līgā pār konkurentiem ir diezgan liels – 10.5 uzvaras.

Savukārt šobrīd "karstākā" komanda visā MLB ir Klīvlendas "Indians", kuri aizvadītajā naktī ar 2:1 un 9:4 pārspēja Ņujorkas "Yankees" un izcīnīja savu septīto uzvaru pēc kārtas.

MLB, 30.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsBrewers5:6
BravesPhillies9:1
IndiansYankees2:1
MarinersOrioles7:8
TigersRockies6:2
BravesPhillies5:2
MarlinsNationals0:4
IndiansYankees9:4
RangersAstros8:1
Red SoxBlue Jays7:1
MetsReds2:0
PiratesCubs3:17
White SoxTwins1:11
RaysRoyals5:3
GiantsPadres0:5
DodgersDiamondbacks4:6
AthleticsAngels8:10

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/