Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cubs" atstāj sausā "Pirates"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cubs" atstāj sausā "Pirates"
Kails Hendrikss
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) līdervienība Čikāgas "Cubs" aizvadītajā naktī izcīnīja pārliecinošu uzvaru, ar 3:0 pārspējot savas divīzijas komandu, Pitsburgas "Pirates", kuri pašlaik cīnās par iekļūšanu izslēgšanas mačos.

Čikāgas komandas metējs Kails Hendrikss šajā sezonā ir parādījis patiešām ļoti labu un neticamu progresu, proti, sezonu sācis kā "Cubs" vienības rotācijas piektais metējs, pašlaik ir pats labākais spēlētājs gan Nacionālajā līgā, gan visā MLB pēc vidēji mačā zaudētajiem punktiem (2.09). Arī spēlē pret Pitsburgas "Pirates" viņš parādīja ļoti labu, var pat teikt dominantu sniegumu – septiņos iningos pieļāva vien trīs sitienus un nezaudēja nevienu punktu, liekot labu pamatu Čikāgas komandas panākumam.

Uzbrukumā, jau pirmajā iningā visu nokārtoja Entonijs Rizzo, kurš raidīja bumbiņu ārpus laukuma, ļaujot punktu gūt arī Havjeram Baezam. Savukārt trešo punktu, otrajā iningā, izsita Migels Montero, bet mājas bāzi sasniedza Edisons Rasels.

Jāpiebilst, ka šī ir Čikāgas komandas otrā uzvara pēc kārtas pār Pitsurgas vienību. "Cubs" tas dod pārliecinošu pirmo vietu visā līgā, bet "Pirates" šie zaudējumi būtiski pasliktina pozīcijas cīnoties par vietu izslēgšanas mačos, jo pašlaik viņi, tāpat kā pagājušās sezonas Nacionālās līgas čempioni Ņujorkas "Mets", no Sentluisas "Cardinals", kuri pašlaik ieņem pēdējo vietu "play-off", atpaliek par 2.5 uzvarām.

MLB regulārā sezona, 30.08.

ViesiMājniekiRezultāts:
CardinalsBrewers2:1
Blue JaysOrioles3:5
NationalsPhillies3:2
RaysRed Sox4:3
TwinsIndians4:5
White SoxTigers4:8
PadresBraves3:7
MarlinsMets4:7
PiratesCubs0:3
MarinersTigers7:8
AthleticsAstros1:3
YankeesRoyals5:4
DodgersRockiesPārc.
RedsAngels2:4
DiamondbacksGiants4:3

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...