Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Noslēdzas MLB regulārā sezona, zināmi "playoff" spēļu pāri

Noslēdzas MLB regulārā sezona, zināmi "playoff" spēļu pāri
Sentluisas "Cardinals" pēc uzvaras Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien noslēdzās Augstāko beisbola līgu (MLB) 2019. gada regulārā sezona, kuras pēdējā spēlē Nacionālās līgas Centrālās divīzijas pirmo vietu nodrošināja Sentluisas "Cardinals", tādējādi arī noskaidrojot visus izslēgšanas maču pārus.

Aizvadītajā naktī Sentluisas "Cardinals" izdarīja to, ko no viņiem gaidīja jau ilgāku laiku, proti, pēc četru gadu pārtraukuma ne tikai kvalificējās izslēgšanas mačiem, bet arī uzvarēja savā divīzijā. Tas viņiem izdevās pēc tam kā regulārās sezonas pēdējā spēlē viņi pārspēja savus vienus no principiālākajiem pretiniekiem, Čikāgas "Cubs" (9:0).

Līdz ar Sentluisas komandas pirmo vietu divīzijā noskaidrojās arī visi izslēgšanas spēļu pāri.

Pirmajā kārtā, kas, kā ierasts, ir "Wild Card" mačs, Amerikas līgā tiksies Tampabejas "Rays" un Oklendas "Athletics", bet Nacionālajā līgā – Milvokī "Brewers" un Vašingtonas "Nationals". Atgādināsim, ka "Wild Card" spēļu kārta MLB izslēgšanas mačos ir viens mačs, kurā divas labākās komandas, kurām nebija izdevies uzvarēt savās divīzijās cīnās par iespēju iesaistīties "īstajos" izslēgšanas mačos, t.i., iekļūt "playoff" turnīra Divīziju maču kārtā.

Amerikas "Wild Card" mača uzvarētājs tiksies ar šīs līgas regulārās sezonas labāko komandu, Hjūstonas "Astros", bet otro līgas pusfinālu veidos Ņujorkas "Yankees" un Minesotas "Twins" komandas. Savukārt Nacionālajā līgā jau pieminētā Sentluisas "Cardinals" cīnīsies ar Atlantas "Braves", bet "Wild Card" mača uzvarētājiem otrajā kārtā būs jātiekas ar Losandželosas "Dodgers".

Izslēgšanas spēles sāksies 1. oktobrī, kad savu maču aizvadīs Nacionālās līgas "Wild Card" mača dalībnieki, bet dienu vēlāk cīņā iesaistīsies arī Amerikas līgas "Wild Card" spēles pāris. Savukārt jau 3. oktobrī tiks dots starts otrajai izslēgšanas maču kārtai.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.