Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Brewers" kļūda ļauj "Cardinals" tikt pie uzvaras

Juris Miņins
Juris Miņins

"Brewers" kļūda ļauj "Cardinals" tikt pie uzvaras
Karloss Martinezs
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) vakardienas mačos savu 69 uzvaru 130 mačos izcīnīja Sentluisas "Cardinals", kuri pateicoties Milvokī "Brewers" spēlētāju kļūdai, tika pie panākuma ar 6:5.

Spēles izšķirošais moments, kā pēc labākajiem asa sižeta filmu standartiem, norisinājās pēdējā iningā, kad Džonatans Vilars aizmeta bumbiņu garām pirmajai bāzei, bet tas, savukārt, deva iespēju Stīvenam Piskotī veikt 180 pēdas garu sprintu un gūt izšķirošo punktu.

Līdz tam brīdim komandas cīnījās līdzīgi, taču ar dažiem izrāvieniem. Pirmā mača trešdaļa pagāja salīdzinoši mierīgā cīņā un komandas punktus neguva, taču sauso neizšķirtu pārtrauca Sentluisas vienība, kad Koltons Vongs ar sitienu ļāva Stīenam Piskotī gūt pirmo punktu. Šis uzbrukums arī ievadīja tālāko komandu rezultativitāti, jo arī Milvokī komanda vēlāk sāka gūt punktus, bet septītajā iningā viņi izcēlās ar četru punktu guvumu un izvirzījās vadībā ar 3:5.

"Cardinals" spēli izglāba Rendals Gričuks, kurš pirmspēdējā iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma un kopā ar Džoniju Peraltu sasniedza mājas bāzi.

Par mača varoni, bez jau pieminētā Stīvena Piskotī jāsauc Sentluisas komandas metējs Karloss Martinezs, kurš, sešos iningos, lai arī pieļāva četrus sitienus, taču zaudēja tikai vienu punktu un veica 13 straikautus, kas ir viņa karjeras labākais rezultāts.

MLB regulārā sezona, 29.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsBrewers6:5
Blue JaysOrioles5:1
NationalsPhillies4:0
RaysRed Sox4:9
TwinsIndians0:1
White SoxTigers3:4
MarlinsMets1:2
MarinersRangers3:6
PiratesCubs7:8
AthleticsAstros0:6
YankeesRoyals5:8
DodgersRockies1:8
RedsAngels2:9

Izmantotie resursi:
MLB.com | The Official Site of Major League...