Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Guerero, Džonss, Tomī uzņemti beisbola Slavas zālē

Juris Miņins
Juris Miņins

Guerero, Džonss, Tomī uzņemti beisbola Slavas zālē
2018. gadā beisbola Slavas zālē uzņemtie spēlētāji
Foto: USA Today/Scanpix

Vakardien Ņujorkas štata Kūperstaunas pilsētā esošajā beisbola Slavas zālē tika uzņemti seši jauni dalībnieki, viņu vidū Vladimirs Guerero, Čipers Džonss un Džims Tomī.

Vakardien Kūperstaunā esošajā slavas zālē tika uzņemti vairāki jauni dalībnieki un, kā jau pēdējos gados ierasts, šie spēlētāji jau nāk no tās ēras, kas Latvijas sporta līdzjutējiem jau ir daudz zināmāka, jo vairāki no jaunuzņemtajiem beisbolistiem savu karjeru ir noslēguši jau šajā desmitgadē.

Viens no tādiem ir Dominikānas Republikas pārstāvis Vladimirs Guerero, kurš saņēma 92.9% atzinību no profesionālajiem beisbola apskatniekiem, kas arī ievēl spēlētājus Slavas zālē. Guerero deviņas reizes ir spēlējis MLB "All-Stars" spēlē, 2004. gadā atzīts par Amerikas līgas MVP, bet vēl astoņas reizes viņš ir saņēmis "Silver Slugger" balvu. Karjeras laikā viņš ir veicis 2590 atsitienus, atsitis 31.8% no visiem metieniem (kas ir ļoti labs rādītājs), guvis 449 "Home run", kā arī izsitis 1496 punktus.

Jāpiebilst, ka Vladimirs ir viens no deviņiem bijušā MLB spēlētāja Viltona Guerero bērniem, bet viņa dēls Vladimirs-jaunākais ir viens no šī brīža labākajiem prospektiem visā MLB, pārstāvot Toronto "Blue Jays".

Čipers Džonss, kurš visu karjeru pārstāvēja vienu komandu, Atlantas "Braves", astoņas reizes ir atzīts par "All-Stars" izlases cienīgu, 1999. gadā kļuva par Nacionālās līgas MVP, 1995. gadā uzvarēja Pasaules sērijā, bet 2008. gada sezonu noslēdza ar labāko atsišanas procentu līgā (36.4%). Tāpat divreiz viņš ir saņēmis sudraba nūju.

Savukārt Džims Tomī, kurš, tāpat kā Džonss, karjeru noslēdza 2012. gadā, ir pieckārtējs "All-Stars" maču dalībnieks, 2003. gada Nacionālās līgas "Home run" čempions, kā arī saņēmis Roberto Klementes balvu un balvu par labāko atgriešanos beisbolā.

Jāpiebilst, ka Džonss un Tomī Slavas zālē ir iekļauti jau pirmajā gadā, kad par viņiem drīkstēja balsot.

Tāpat Slavas zālē tika iekļauts Trevors Hofmans, kurš septiņas reizes ir atzīts par "All-Stars" līmeņa spēlētāju. Viņš gan savu reputāciju izveidoja kļūstot par vienu no labākajem uz maiņu nākošajiem metējiem, 1998. un 2006. gadā kļūstot par Nacionālās līgas "saglabāto spēļu" līderi.

Pie savas vietas Slavas zālē tika arī metējs Džeks Moriss, kurš savus labākos laikus piedzīvoja pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados, taču lielākos panākumus izcīnīja karjeras izskaņā, deviņdesmito gadu sākumā, kad trīs sezonas pēc kārtas, 1991., 1992. un 1993. gadā kļuva par Pasaules sērijas uzvarētāju. Kopumā gan viņam ir četri čempiona tituli, 1991. gada finālsērijā viņš ieguva arī MVP balvu, bet piecas reizes viņu iebalsoja "All-Stars" izlasēs.

Visbeidzot, sestais šogad uzņemtais bija šortstops Alans Tramels, kurš teju divdesmit sezonu garumā bija viens no labākajiem aizsargiem līgā, par ko saņēma četras "Golden Glove" balvas. 1984. gadā viņš, Detroitas "Tigers" sastāvā, spēja uzvarēt Pasaules sērijā, saņemot arī MVP balvu. Tāpat sešas reizes viņš ir iebalsots Zvaigžņu spēles sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2018-07-30 19:53, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk