Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Royals” uzvar devīto maču pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

“Royals” uzvar devīto maču pēc kārtas
Foto: AFP/Scanpix

Kanzassitijas “Royals” aizvadītajā naktī ar 4:2 pārspēja Bostonas “Red Sox”, tādējādi izcīnot savu devīto Augstāko beisbola līgu (MLB) uzvaru pēc kārtas.

Bostonas komanda bija plānojusi šajā spēlē laukumā uz metēju kalniņa izlaist Deividu Praisu, taču viņš īsi pirms mača tika ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmēja, ka uz spēli ir jāgatavojas Rikam Parselo, kurš šosezon ir zaudējumiem bagātākais metējs visā MLB. Arī mačā pret Kanzassitijas vienību viņš nespēja būt glābējs – septiņi iningi, seši sitieni, četri zaudēti punkti un divi pieļauti “Home run” sitieni.

Pirmais punktus spēlē guva “Royals” pārstāvis Salvadors Perezs, otrajā iiningā raidot bumbiņu ārpus laukuma, bet ceturtajā iningā to pašu izdarīja Maiks Mustakass, kuram šis bija jau 30. “Home run” sitiens sezonā. Kopā ar Mustakasu mājas bāzi sasniedza arī Eriks Hosmers un Lorenzo Keinss. Jāpiebilst, ka Mustakass savu trīsdesmito bumbiņas raidījumu ārpus laukuma veica 92. sezonas spēlē un taas ir jauns Kanzassitijas komandas rekords, t.i., tik ātri tas vēl nebija izdevies nevienam kluba spēlētājam.

Nonākuši iedzinējos ar 0:4, “Red Sox” mēģināja atspēlēties un pa punktam izsita Mūkijs Betss un Sendijs Leons, taču ar to bija par maz.

Tiesa, ar Praisa zaudēšanu uz kādu laiku un neveiksmi konkrētajā mačā Bostonas “Red Sox” neveiksmes nebeidzās, jo viņu niknākie pretinieki Ņujorkas “Yankees” ar 6:1 pārspēja Tampabejas “Rays”, kas nozīmēja, ka ņujorkieši pašlaik ir pārņēmuši vadību Amerikas līgas austrumu divīzijā.

MLB, 28.07.

ViesiMājniekiRezultāts
DiamondbacksCardinals0:1
RaysYankees1:6
RockiesNationalsPārc.
BravesPhillies3:10
AngelsBlue Jays7:2
RoyalsRed Sox4:2
AstrosTigers6:5
RedsMarlins4:7
OriolesRangers2:8
IndiansWhite Sox9:3
CubsBrewers1:2
TwinsAthletics6:3
MetsMariners7:5
GiantsDodgers4:6
PiratesPadres2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/