Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" nonāk soli no titula

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" nonāk soli no titula
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Bostonas "Red Sox" šonakt ar 9:6 izbraukumā pārspēja Losandželosas "Dodgers", kas viņiem bija jau trešais panākums. Tas nozīmē, ka līdz triumfam visa sezonā viņiem ir nepieciešama vairs tikai viena uzvara.

Vēl iepriekšējā sērijas mačā, kas kļuva par visu laiku ilgāko MLB izslēgšanas spēļu turnīra cīņu, tika runāts par to, ka tik ilga cīņa (18 iningi, 7 stundas un 20 minūtes) var pamatīgi ietekmēt abu komandu sniegumu cīņā, kas notiks mazāk kā pēc 24 stundām. Sevišķi šīs bažas tika raidītas Bostonas komandas virzienā, jo vienība šajā rekordspēlē piedzīvoja zaudējumu, turklāt, šīs cīņas norisinājās Losandželosā, t.i., izbraukuma stadionā.

Kā izrādījās vēlāk, Bostonas komandu neapturēja nedz garā spēle, nedz izbraukuma stadions, nedz arī četru punktu deficīts, ko "Dodgers" viņiem sagādāja sestajā iningā.

Jāsaka, ka šī spēle, tāpat kā iepriekšējā, bija ļoti spraiga, taču sestajā iningā, pēc "Red Sox" metēja Kristiana Vazkeza kļūdas "Dodgers" izvirzījās vadībā, bet Jasīls Puigs ar "Home run" sitienu panāca 4:0. Likās, ka tas ir skaļš pieteikums uz uzvaru, taču Bostonas vienība domāja citādāk.

Jau līdz astotajam iningam, pateicoties diviem "Home run" sitieniem, bostonieši jau bija panākuši neizšķirtu, bet Stīvs Pīrss kļuva par mača varoni, jo tieši pēc viņa sitiena rezultāts tika izlīdzināts, bet devītajā iningā viņa dubultsitiens atnesa "Red Sox" komandai vēl trīs punktus.

Pēc sērijas ceturtās spēles Bostonas "Red Sox" atrodas vadībā ar 3-1 un tas nozīmē, ka Losandželosas "Dodgers" vienībai, ja vien viņi grib tikt pie titula, vairs nedrīkst zaudēt.

Sērijas piektā spēle tiks aizvadīta jau šonakt, kad komandas atkal tiksies "Dodgers Stadium" arēnā. Šo spēli no metēju kalniņa mājniekiem sāks Kletons Keršovs, bet Bostonas vienība ir nolēmusi sākt maču ar Deividu Praisu, nevis Krisu Seilu.

MLB 2018. gada Pasaules sērija

ViesiMājniekiRezultāts
DodgersRed Sox4:8
DodgersRed Sox2:4
Red SoxDodgers2:3
Red SoxDodgers9:6

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/