Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Vongs ar vienu sitienu nodrošina "Cardinals" uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Vongs ar vienu sitienu nodrošina "Cardinals" uzvaru
Koltens Vongs
Foto: AFP/Scanpix

Koltens Vongs, veicot "Grand Slam Home run" sitienu, kārtējā Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē palīdzēja savai Sentluisas "Cardinals" komandai ar 4:1 pārspēt Sinsinati "Reds" vienību.

Sentluisas "Cardinals", kuri ir pašreizējie Nacionālās līgas un visas MLB līderi, uz maču pret Sinsinati "Reds" devās pēc zaudējuma, tāpēc, protams, viņi nevēlējās, lai viens zaudējums būtu sākums neveiksmju sērijai. Un nebija arī!

Lenss Lins aizvadīja lieliskus septiņus iningus, kuru laikā zaudēja vien vienu punktu, pieļāva piecus sitienus un tikpat reizes izslēdza pretiniekus no spēles. Tiesa, Lins varēja darīt maksimālo aizsardzībā, kamēr uzbrukumā arī kādam bija jārāda klase. To izdarīja Koltens Vongs, kurš ceturtajā iningā, tieši pēc "Reds" rezultatīvā uzbrukuma, raidīja bumbiņu ārpus laukuma. Tiesa, tas nebija parasts sitiens, bet gan "Grand Slam Home run", t.i., ar vienu sitienu uzreiz tika gūti četri punkti.

Mača izskaņā laukumā nāca arī Trevors Rozentāls, kurš arī ierakstīja savā CV vēl vienu nosargāto spēli un nu viņam šajā sezonā tādas ir 31 (no 33 iespējamajām).

Runājot par pārējām spēlēm, jāsaka, ka vislielākā uzmanība atkal tika pievērsta Aleksam Rodrigezam. Šoreiz viņš atkal guva savu "Home run" sitienu (24. šajā sezonā), taču tas bija īpašs, jo tieši vakardien A-Rod svinēja savu 40. dzimšanas dienu. Līdz ar to viņš ir kļuvis par ceturto spēlētāju MLB vēsturē, kurš ir guvis "Home run" kā tīņa gados, tā 40 gadu vecumā.

Tiesa, jāpiebilst, ka pašlaik vislielākā uzmanība MLB kontekstā tiek pievērsta nevis notikumiem uz laukuma, bet gan notikumiem komandu ofisos, jo tuvojas maiņu perioda pēdējā diena (31. jūlijā), tāpēc vienības aktīvi apmainās ar spēlētājiem.
No skaļākajiem darījumiem jāpiemin Šeina Viktorino aizmainīšana no Bostonas uz Losandželosu ("Angels") pret Džošu Ratledžu. Savukārt Kolorado "Rockies" uz Toronto "Blue Jays" ir aizsūtījusi Troju Tulovitzki, pretī saņemot Hosē Rejesu (abas komandas šajā darījumā iesaistīja arī zemāko līgu spēlētājus).

MLB, Regulārā sezona, 27. jūlija spēles

ViesiMājniekiRezultāts
RedsCardinals1:4
BravesOrioles1:2
White SoxRed Sox10:8
RoyalsIndians9:4
TigersRays2:5
YankeesRangers6:2
RockiesCubs8:9
DiamondbacksMariners4:3
BrewersGiants2:4

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-07-28 13:53, pirms 9 gadiem
tas man atgādina veco anekdoti par "montanu" un "trumpja montanu" t.i. viens uzsit "parasto sitienu", nākamais uzsit "Grand Slam Home run", bet nākamais uzsit "Grand Slam Home run fatality" un uzvar spēli.