Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Cardinals" sagādā pirmo zaudējumu "Red Sox"

"Cardinals" sagādā pirmo zaudējumu "Red Sox"
Bostonas "Red Sox" spēlētāji
Foto: AFP/Scanpix

Sentluisas "Cardinals" aizvadītajā naktī ar 6:1 pārspēja Bostonas "Red Sox", sagādājot viņiem pirmo zaudējumu šajā Augstāko beisbola līgu (MLB) pirmssezonā.

Bostonas "Red Sox" līdz iepriekšējās nakts spēlēm bija palikusi viena no retajām komandām no visām MLB komandām, kas pārbaudes spēlēs vēl nebija piedzīvojusi neveiksmi, taču nu arī viņi ir izjutuši zaudējuma rūgtumu, jo savā septītajā cīņā (ieskaitot spēles pret NCAA koledžu komandām) piekāpās Sentluisas "Cardinals" ar 1:6.

Jāsaka gan, ka tieši Bostona pirmā izvirzījās vadībā, otrajā iningā gūstot punktu, taču jau trešajā spēles cēlienā Sentluisa atbildēja ar trim punktiem un turpmākajā spēles gaitā neļāva saviem oponentiem ne tikai pietuvoties, bet pat vispār gūt vēl kādu punktu.

Savulārt Ņujorkas "Yankees" gan vēl aizvien ir nepārspēta, jo vakarnakt viņi tika pie piektā panākuma, ar 9:8 pārspējot Toronto "Blue Jays". Loģiski, ka ar šādu sniegumu ņujorkieši sev pašlaik ir nodrošinājuši pirmo vietu Floridā notiekošajā Greipfrūtu līgā.

Savukārt Arizonas Kaktusu līgā bez zaudējumiem spēlē Kanzassitijas "Royals", tiesa, tā kā viņi ir uzvarējuši vien trīs spēles (viens mačs noslēdzās neizšķirti), viņi turnīra tabulā ieņem otro vietu, tieši aiz Milvokī "Brewers", kuri sešās spēlēs ir tikuši pie pieciem panākumiem.

Vienīgā komanda, kas šajā sezonā nav uzvarējusi vēl nevienā mačā ir Pitsburgas "Pirates". Viņi ir piedzīvojuši trīs zaudējumus, bet divreiz cīnījās neižķirti, pēdējā no reizēm – vakarnakt pret Atlantas "Braves" (3:3). Jāpiebilst, ka par vietu Pitsburgas komandā cīnās Lietuvas beisbolists Davidas Neverauskas, kurš līdz šim ir piedalījies vien vienā spēlē un uz laukuma pavadījis vienu iningu.

MLB pirmssezona, 27.02.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsRed Sox6:1
PiratesBraves3:3
MarlinsNationals2:2
TigersPhillies11:6
OriolesRays2:1
YankeesBlue Jays9:8
AstrosMets8:2
AthleticsIndians8:16
MarinersRoyals9:14
RedsBrewers3:6
White SoxCubs5:6
RangersDodgers4:4
DiamondbacksGiatns12:14
PadresMariners11:6
AngelsRockies5:2
Red SoxTwins3:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.