Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Astros" ar 8:1 izlīdzina rezultātu Pasaules sērijā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Astros" ar 8:1 izlīdzina rezultātu Pasaules sērijā
Foto: USA Today/Scanpix

Hjūstonas "Astros" aizvadītajā naktī izcīnīja savu otro uzvaru 2019. gada Augstāko beisbola līgu (MLB) Pasaules sērijā, esot pārākiem pār Vašingtonas "Nationals" ar 8:1. Tas viņiem ļāva arī izlīdzināt rezultātu visā sērijā – 2-2.

Pēc tam kā hjūstonieši bija zaudējuši abas divas pirmās sērijas spēles, kas, turklāt, notika viņu mājās, uz Vašingtonu MLB 2019. gada regulārās sezonas labākajai komandai bija jādodas ar vienu mērķi – iespēju atgriezt sēriju Hjūstonā un tas viņiem ir izdevies, jo vismaz viens mačs "Astros" laukumā vēl notiks.

Pēc dienu iepriekš izcīnītās uzvaras ar 4:1, aizvadītajā naktī, ar "Astros" cīņā devās ar pirmgadnieku Hosē Urkidī uz metēju kalniņa, taču tieši viņš, nevis izslavētie hjūstoniešu "dūži" spēja atnest "Astros" vajadzīgo rezultātu.

Piecu iningu laikā 24 gadus vecais meksikānis pieļāva tikai divus atsitienus un pats veica četrus straikautus, neļaujot Vašingtonas komandai gūt ne punkta. Tas bija labs sākums, jo atlikušajos četros iningos "Astros" metēji pieļāva vēl divus iningus un zaudēja tikai vienu punktu.

Jāatzīmē, ka vēl līdz Urkidī nomainīšanai Hjūstonas komanda bija izvirzījusies vadībā ar 4:0 ar ko arī pietika, lai svinētu uzvaru. Par mača rezultatīvāko spēlētāju kļuva hjūstonietis Alekss Bregmans, kurš ne tikai jau pirmajā iningā atklāja rezultātu, bet septītajā spēles cēlienā viņš 392 pēdas tālu sitienu raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kas nodrošināja "Astros" komandai vēl četrus punktus, jo Bregmans izpildīja "Grand Slam Home run" (raidīja bumbiņu ārpus laukuma pie pilnām bāzēm) sitienu.

Tikmēr Vašingtonas "Nationals" labā vienīgo punktu guva Huans Soto, bet Patriks Korbins sešu iningu laikā pieļāva septiņus atsitienus un zaudēja četrus punktus.

Sērijas piektā spēle, kas norisināsies turpat, Vašingtonā, ir ieplānota jau naktī uz pirmdienu, bet sestā un, ja būs nepieciešams, arī septītā cīņa tiks aizvadīta Hjūstonā, 29. un 30. oktobrī. Par piektās spēles sākumsastāva metējiem ir nosaukti Gerits Kols (Hjūstona) un Makss Šerzers (Vašingtona).

Pasaules sērija beisbolā

#ViesiMājniekiRezultāts
1.NationalsAstros5:4
2.NationalsAstros12:3
3.AstrosNationals4:1
4.AstrosNationals8:1
5.AstrosNationals
6.NationalsAstros
7.NationalsAstros

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2019-10-27 14:27, pirms 4 gadiem
Žēl, ka Nats neuzvarēja nevienu maču mājās. Tagad atkal jātiek pāri Koulam un Verlanderam

     [+] [-]

, 2019-10-27 15:38, pirms 4 gadiem
Nākamā spēle ar būs Vašingtonā. Un Verlanders pēdējās spēlēs pārāk pārliecinošs arī neizskatās.