Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" sagrauj "Brewers" un izcīna piekto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" sagrauj "Brewers" un izcīna piekto uzvaru pēc kārtas
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā vakardien savu piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Sentluisas "Cardinals", kas ar 12:2 pārspēja Milvokī "Brewers".

Sentluisas "Cardinals", pēc tam kā ilgāku laiku cīnījās par pirmo vietu Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā, nu ir ieguvusi jau jūtamu pārsvaru, proti, viņi Čikāgas "Cubs" priekšā ir jau par trīs maču tiesu. Par iemeslu šādam izrāvienam ir komandas piecas pēc kārtas izcīnītās uzvaras. Pēdējā no tām ir izcīnīta pret citu NL Centrālās divīzijas komandu, Milvokī "Brewers".

Šajā spēlē Sentluisas komanda visu atrisināja jau pēc pusotra ininga, kad rezultāts uz tablo bija 8:0. Marselo Ozuna šajā izrāvienā izcēlās ar trim punktiem, bet spēles noslēgumā arī Polam Dejongam un Jadiram Molinam arī bija pa trim izsistiem punktiem.

Par dienas rezultatīvāko spēlētāju kļuva Markuss Sīmens no Oklendas "Athletics", kurš ar septiņiem izsistiem punktiem palīdzēja oklendiešiem pārspēt Kanzassitijas "Royals" – 19:4. Jāpiebilst, ka deviņpadsmit gūtiem punkti un 22 mačā veiktie atsitieni ir šīssezonas "Athletics" rekords.

Savukārt labākais sniegums metēju izpildījumā tika fiksēts Sandjego "Padres" un Losandželosas "Dodgers" spēlē, kurā Eriks Lauers izcēlās ar astoņiem straikautiem, kas palīdzēja "Padres" tikt pie panākuma ar 4:3.

Jāpiebilst arī, ka Amerikas līgas labākā komanda Ņujorkas "Yankees" vakardien ar 5:4 pārspēja Sietlas "Mariners".

MLB regulārā sezona, 26.08.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesRockies1:3
CardinalsBrewers12:2
PiratesPhillies5:6
RedsMarlins6:3
AthleticsRoyals19:4
DiamondbacksGiants6:4
YankeesMariners5:4
DodgersPadrs3:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/