Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" iemaina Hapu, "Cubs" – Hamelu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" iemaina Hapu, "Cubs" – Hamelu
Kols Hamels
Foto: USA Today/Scanpix

Tuvojoties Augstāko beisbola līgu (MLB) maiņu perioda pēdējai dienai, komandas steidz veikt pēdējos darījumus, savas rindas papildinot ar veterāniem, kuriem būs jāpalīdz vienībām rudens cīņās.

Augstāko beisbola līgu maiņu perioda pēdējā diena, kā ierasts, ir 31. jūlijs un līdz šim laikam komandas drīkst mainīties ar spēlētājiem, kuri nav pakļauti "vaiveru" procedūrai, proti, kurus pirms darījuma nav jāizliek neaizsargāto spēlētāju sarakstā.

Ņujorkas "Yankees", kuri cīnās par pirmo vietu kā Austrumu divīzijā, tā arī visā Amerikas līgā, no Toronto "Blue Jays" ir iemainījusi metēju Eidžeju Hapu. Pretī uz Kanādu tika sūtīts laukuma iekšmalas spēlētājs Brendons Drūrijs un fārmkomandas pārstāvis Billijs Makinijs.

Šajā sezonā 35 gadus vecais Haps ir aizvadījis 114 iningus, kuru laikā vidēji zaudējis 4.18 punktus, taču kopumā ir izcīnījis 10 uzvaras un piedzīvojis sešus zaudējumus, kā arī šogad piedalījās "All-Stars" mačā. Jāpiebilst, ka Ņujorkas komanda, kā atzina vienības ģenerālmenedžeris, jau ilgāku laiku strādāja pie tā, lai iemainītu Hapu.

Savukārt Čikāgas "Cubs", kas ir viena no Nacionālās līgas vadošajām komandām, ir vienojusies ar Teksasas "Rangers" par veterāna Kola Hamela, kurš spēlē metēja pozīcijā, piesaisti. 34 gadus vecais Hamels pašlaik gan nav tādā formā kā daudzi viņu atceras no četrām "All-Stars" sezonām un 2008. gada finālsērijas, kurā viņš kļuva par MVP, taču viņš vēl aizvien ir labs sākumsastāva metējs, kurš ārpus "Rangers" stadiona, ko sauc par "atsitējiem draudzīgu", spēlē gana labi. Turklāt, pretējā virzienā čikāgieši sūtīja vairākus zemāko līgu jaunos censoņus, kas ir gana labs darījums.

Tāpat jāpiebilst, ka Hjūstonas "Astros" no Losandželosas "Angels" savās rindās ieguva ķērāju Martinu Maldonado, Bostonas "Red Sox" tika pie Neitena Eovaldi, kurš nebija vajadzīgs Tampabejas "Rays".

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-27 23:52, pirms 6 gadiem
Hamels kādreiz bija labs