Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Marlins” tiek pie rekorduzvaras, Stentons izvirzās vadībā

Juris Miņins
Juris Miņins

“Marlins” tiek pie rekorduzvaras, Stentons izvirzās vadībā
Jū Dārvišs
Foto: AFP/Scanpix

Maiami “Marlins” vienība aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē pret Teksasas “Rangers” svinēja ļoti pārliecinošu uzvaru ar 22:10, bet Džankarlo Stentons izvirzījās vadībā veikto “Home run” skaita ziņā.

Maiami komanda aizvadītajā naktī izcīnīja savu pārliecinošāko uzvaru komandas pastāvēšanas vēsturē, jo guva 22 punktus un Teksasas “Rangers” tika pārspēti ar 12 punktu pārsvaru. Tiesa, kā var noprast, šajā spēlē dominēja uzbrukums.

Dī Gordons jau pirmo Jū Dārviša metienu raidīja tribīnēs un beigu beigās japāņu metējam šī izvērtās par sliktāko spēli MLB karjerā, jo viņš zaudēja 10 punktus. “Marlins” šajā spēlē bija tik ļoti aizrāvušies ar uzbrukumu, ka jau ceturtajā iningā bija izrāvušies vadībā ar 11:1 un, jāsaka, ka nevienā brīdī vēlāk neradās šaubas par viņu uzvaru, taču viņu pašu aizsardzība arī varēja būt labāka.

Nomārs Mazara zaudētāju rindās guva trīs punktus, bet Adrians Beltre un Džoijs Gallo pievienoja vēl pa diviem punktiem katrs. Tomēr par rezultatīvākajiem mača spēlētājiem, katrs ar pieciem iesistiem punktiem, kļuva “Marlins” pārstāvji Marsels Ozuna un Dereks Dītričs.

Protams, ka tik rezultatīvā spēlē runāt par veiksmēm uz metēju kalniņa nav vērts, taču pie uzvaras, pat neskatoties uz pieciem zaudētiem punktiem, tika Hosē Urenja, kuram šī ir jau devītā uzvara sezonā.

Tiesa, Maiami komandas līdzjutējiem bez tā, ka bija prieks par komandas pārliecinošo uzvaru, papildus iemeslu svinībām deva Džankarlo Stentons, kurš astotajā iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, kas viņam bija 33. “Home run” sitiens šosezon, vairāk nekā jebkuram citam MLB spēlētājam. Tāpat Stentonam šis bija 12. “Home run” šajā mēnesī, kas ir jauns “Marlins” rekords.

MLB, 26.07.

ViesiMājniekiRezultāts
OriolesRays1:5
RedsYankees5:9
Red SoxMariners4:0
BravesDiamondbacks3:10
PiratesGiants1:2
BrewersNationals5:8
AstrosPhillies0:9
AthleticsBlue Jays2:3
AngelsIndians4:10
RoyalsTigers16:2
CubsWhite Sox8:3
MarlinsRangers22:10
RockiesCardinals5:10
TwinsDodgers5:6
MetsPadres3:6

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/