Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Giants" nepadodas un uzvar ceturtajā spēlē

"Giants" nepadodas un uzvar ceturtajā spēlē
Gregors Blanko sasniedz mājas plati
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) sezonas finālsērijā, kurā šogad spēlē Kanzassitijas "Royals" un Sanfrancisko "Giants", mājnieku statusā esošie "Giants", kuri sērijā atradās iedzinējos ar 1-2, prata uzvarēt ceturtajā spēlē (11:4) un izlīdzināt rezultātu.

Abu komandu cīņas ceturtais mačs iesākās pēc visai klasiska scenārija, kad Sanfrancisko komanda sākumā izvirzījās vadībā, bet vēlāk Kanzassitija prata atspēlēties un iegūt ievērojamu vadību (4:1), taču viss kas notika pēc tam gan neiekļaujas nekādos šīssezonas izslēgšanas spēļu rāmjos.

Vispirms mājnieki atspēlēja vienu punktu jau uzreiz trešajā iningā, kad Basters Pouzijs iesita vienu punktu, bet no piektā līdz septītajam iningam "Giants" guva deviņus bezatbildes punktus, kas arī bija izšķirošais spēles moments. Šajā uguņošanā visrezultatīvākais izrādījās Hanters Pencs, kurš guva trīs punktus, bet Džo Paniks un Pablo Sandovals savas komandas aktīvā iesita vēl pa diviem skrējieniem katrs.

Jāpiebilst, ka abās divās uzvarās, kuras ir izcīnījusi Kalifornijas komanda, ir fiksēti graujoši rezultāti, jo pirmajā cīņā Sanfrancisko beisbolisti uzvarēja ar 7:1. Tāpat zīmīgi, ka līdzšinējās četrās spēlēs, abas komandas ir izcīnījušas pa vienai uzvarai kā mājās, tā izbraukumā.

Nākošā abu komandu spēle notiks jau šovakar un arī tā tiks aizvadīta Sanfrancisko, "AT&T Park" arēnā. Savukārt sestā un, ja būs nepieciešams, arī septītā sērijas spēle jau atkal tiks aizvadīta Kanzassitijas "Royals" mājas spēļu stadionā.

MLB Pasaules sērija, Sanfrancisko "Giants" : Kanzassitijas "Royals" (2-2)

---123456789RHE
KC0040000004121
SF10102340-11160

U: J.Petits (1-0) ERA: 0.00
Z: B.Finegans (0-1) ERA: 27.00
HR: SF – X, KC –X

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.