Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" uzvar MLB līderu duelī

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" uzvar MLB līderu duelī
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) līderu duelī Ņujorkas "Yankees" trešajā cīņā pārspēja Losandželosas "Dodgers" ar 5:1, tādējādi svinot uzvaru visā sērijā ar 2-1.

Ņujorkas "Yankees" un Losandželosas "Dodgers" šodien noslēdza savu triju maču sēriju un, jāatzīst, ka ņujorkiešiem pēc šīs sērijas noskaņojumam jābūt daudz labākam, jo viņi pēdējā cīņā uzvarēja ar 5:1, bet visā sērijā ar 2-1.

Pirms trešās spēles "Yankees" komandai gan varēja rasties zināmas šaubas par labvēlīgu mača iznākumu, jo "Dodgers" uz metēju kalniņa sūtīja vienu no līgas labākajiem šīs pozīcijas spēlētājiem Kletonu Keršovu, taču, kā izrādījās vēlāk, viņš nebija glābējs.

Dīdžejs Lemejū, Ārons Džadžs un Maiks Fords katrs pa reizei raidīja bumbiņu tribīnēs, bet Džio Uršela pēdējā iningā guva vēl vienu punktu, kas bija vairāk kā vajadzīgs, lai svinētu uzvaru. Jāpiebilst, ka Forda kontā bija vēl viens rezultatīvs atsitiens, tāpēc viņš arī kļuva par mača rezultatīvāko spēlētāju.

Runājot par cīņas gaitu, tās ievads bija vēl salīdzinoši sīvs, jo pirmajā iningā abas komandas apmainījās ar "Home run" sitieniem, taču turpinājumā "Yankees" pārsvars uz rezultāta tablo tikai pieauga, bet "Dodgers" savu uzbrukuma limitu jau bija izsmēluši.

Jāpiebilst, ka Kleitons Keršovs laukumu pameta pēc septiņiem iningiem, kuru laikā bija pieļāvis četrus atsitienus un zaudējis trīs punktus. Tiesa, viņa kontā arī 12 straikauti. Viņa oponentam no Ņujorkas komandas, Domingo Germanam, gan statistikas rādītāji bija daudz pieticīgāki, seši iningi, pieci uzvarēti un divi zaudēti dueļi, pieci atsitieni un viens zaudēts punkts, taču viņš izcīnīja 17. panākumu, kas ir labākais rādītājs visā līgā.

Neskatoties uz zaudējumu gan spēlē, gan arī triju maču sērijā, Losandželosas "Dodgers" ir saglabājusi labākās MLB komandas statusu, bet Ņujorkas vienība, neskatoties uz uzvaru šajos mačos, atrodas dalītā pirmajā vietā (ar Hjūstonas "Astros") Amerikas līgā.

MLB regulārā sezona, 25.08.

ViesiMājniekiRezultāts
RaysOrioles3:8
BravesMets2:1
RoyalsIndians9:8
PhilliesMarlins2:3
RedsPirates8:9
AngelsAstros2:11
DiamondbacksBrewers5:2
RangersWhite Sox0:2
TigersTwins4:7
RockiesCardinals4:11
NationalsCubs7:5
GiantsAthletics5:4
Red SoxPadres1:3
Blue JayMariners1:3
YankeesDodgers5:1

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/