Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Enkarnasions 11. iningā izrauj “Indians” piekto uzvaru pēc kārtas

Juris Miņins
Juris Miņins

Enkarnasions 11. iningā izrauj “Indians” piekto uzvaru pēc kārtas
Foto: APTOPIX/Scapix

Klīvlendas “Indians” šobrīd ir viena no veiksmīgākajām Augstāko besibola līgu (MLB) komandām, jo ir izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas, pēdējā no tām tika gūta 11. iningā pret Losandželosas “Angels” - 11:7.

Klīvlendas komanda spēli pret Losandželosas besibolistiem sāka ļoti labi, jo jau otrajā iningā, “pateicoties” Džeses Čaveza neveiksmēm uz metēju kalniņa, guva septiņus punktus, kas bija ļoti skaļš pieteikums uz panākumu. Tiesa, “Angels”, laižot laukumā piecus citus metējus, atlikušajā mača pamatlaikā spēja noturēt “Indians” uzbrucējus uz nullītes, bet paši atspēlēja visus septiņus punktus.

Lielākais “grēkāzis” šajā atspēlēšanās rallijā bija Klīvlendas sākumsastāva metējs Maiks Klevindžers, kurš zaudēja piecus punktus.

Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti – 7:7, kas nozīmēja tikai to, ka vienībām būs jāspēlē papildus iningi līdz kādai no komandām būs izšķirošais pārsvars. Pirmie pie iespējas noslēgt maču ar uzvaru tika tieši Kalifornijas štata pārstāvji, taču “Indians” aizsargs Bredlijs Zimmers notvēra jau teju ārpus laukuma lidojošo bumbiņu, noslēdzot 10. iningu neizšķirti.

Kā jau sportā mēdz teikt – negūsti punktus tu, gūs pret tevi un šoreiz Klīvlendas komanda to arī izdarīja, turklāt ļoti skaistā veidā, kad Edvins Enkarnasions 11. iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, turklāt situācijā, kad visas bāzes bija pilnas, t.i., guva “Grand slam Home run” - lielāko iespējamo punktu skaitu, ko beisbolā var gūt ar vienu sitienu.

Tiesa, šis panākums Klīvlendas “Indians” nedeva lielāku pārsvaru pār Kanzassitijas “Royals”, abām komandām cīnoties par līderpozīcijām Amerikas līgas Centrālajā divīzijā, jo arī “Royals” svinēja uzvaru, ar 3:1 pārspējot Detroitas “Tigers”.

MLB, 25.07.

ViesiMājniekiRezultāts
White SoxCubs2:7
RedsYankees2:4
BrewersNationals8:0
AstrosPhillies5:0
AthleticsBlue Jays1:4
AngelsIndians7:11
RoyalsTigers3:1
OriolesRays4:5
MarlinsRangers4:10
RockiesCardinals2:3
BravesDiamondbacks8:3
TwinsDodgers2:6
MetsPadres6:5
PiratesGiants3:11
Red SoxMariners

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/