Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Praiss un Martinezs nodrošina "Red Sox" otro uzvaru Pasaules sērijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Praiss un Martinezs nodrošina "Red Sox" otro uzvaru Pasaules sērijā
Foto: AP/Scanpix

Pateicoties komandas līderu un vienības dārgāko spēlētāju Deivida Praisa un Džeidī Martineza sniegumam, Bostonas "Red Sox" Augstāko beisbola līgu (MLB) finālsērijas otrajā mačā svinēja uzvaru pār Losandželosas "Dodgers" ar 4:2, sērijā panākot 2-0.

Otrā Augstāko beisbola līgu finālsērijas spēle, pēc pirmajā cīņā redzētā uzbrukuma dominēšanas pār metējiem un aizsardzību, tika gaidīta ar zināmu interesi, proti, vai Deivids Praiss un Hjun-džins Rū spēs šo tendenci mainīt. Jāsaka, ka viņiem, protams, izdevās piebremzēt oponentus, taču lauzt sērijas gaitu losandželosiešiem vismaz pagaidām neizdevās.

Pirmie punkti tika gūti otrajā iningā, kad veiksmīgs sitiens padevās Aienam Kinsleram, pēc kura Ksanderss Bogārts sasniedza mājas bāzi, taču Losandželosas komanda, mācījusies no pirmās cīņas rūgtās pieredzes, neko vairāk mājniekiem nedeva. Savukārt divus iningus vēlāk "Dodgers" draudīgā atsitēju komanda panāca to, ka Praisam bija jāstrādā pie pilnām bāzēm un bez izslēgtiem spēlētājiem.

Jāatzīst, ka bijušais drafta pirmais numurs Praiss šo situāciju novadīja diezgan labi, jo, lai arī divus punktus viņš gan zaudēja, tas nebija pats sliktākais atrisinājums šai sarežģītajai situācijai.

Izvirzījušies vadībā, Losandželosas komanda šādā pozīcijā ilgi gan nenoturējās, jo jau piektajā iningā korejietis Rū pieļāva to, ka visas bāzes tika aizpildītas, bet uz maiņu nākušais Raiens Madsons, kurš beigu beigās aizvadīja tikai 0.1 iningu, pie tām pašām pilnajām bāzēm pieļāva brīvgājienu, kas rezultātu izlīdzināja, bet dažas minūtes vēlāk Džeidī Martinezs raidīja bumbiņu uz labo laukuma pusi, kas ļāva Mūkijam Betsam un Endrjū Benintendi gūt pa punktam, panākot 4:2.

Deivids Praiss šajā mačā aizvadīja sešus iningus, kuru laikā pieļāva trīs atsitienus un tikpat brīvgājienus, zaudēja divus punktus, bet piecas reizes bija pārāks par oponentiem. Savukārt uz maiņu nākusī "Red Sox" metēju komanda, lai arī nekādus brīnumus neparādīja, pilnībā liedza "Dodgers" spēlētājiem ne tikai gūt kādu punktu, bet arī izdarīt kaut vienu atsitienu.

Pēc divām aizvadītajām spēlēm, kas abas norisinājās "Red Sox" mājvietā, Bostonas komanda nu ir izvirzījusies vadībā ar 2-0. Sērijas trešais mačs notiks naktī uz sestdienu, kad komandas spēkiem mērosies jau Kalifornijā, "Dodgers" mājās. Šo maču uz metēju kalniņa sāks Riks Porselo un Vils Bērlijs.

2018. gada Pasaules sērija

ViesiMājniekiRezultāts
DodgersRed Sox4:8
DodgersRed Sox2:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/