Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB līderu duelī "Dodgers" revanšējas "Yankees"

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB līderu duelī "Dodgers" revanšējas "Yankees"
Maikls Tērners
Foto: EPA/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) vakardien otro savstarpējo maču aizvadīja abu līgu līdervienības, Ņujorkas "Yankees" un Losandželosas "Dodgers", losandželosiešiem revanšējoties par dienu iepriekš piedzīvoto zaudējumu ar 2:1.

Jau ziņojām, ka šajās dienās triju maču sēriju aizvada abas MLB līdervienības – Amerikas līgas līderi Ņujorkas "Yankees" un Nacionālās līgas labākā komanda Losandželosas "Dodgers". Pirmajā mačā ar 10:2 pārāki bija ņujorkieši tāpēc, ja vien viņi vēlējās saglabāt cerības uz uzvaru visā sērijā, Losandželosas vienībai šodienas cīņā bija nepieciešama uzvara.

Lai arī abām komandām bija iespējas rezultātu atklāt jau spēles ievadā, pirmos punktus trešā ininga izskaņā guva Maikls Tērners, kurš raidīja bumbiņu tribīnēs, kas deva "Dodgers" divus punktus. Tiesa, šādu pārsvaru mājnieki baudīja neilgi, jo jau ceturtajā iningā Ārons Džadžs atbildēja ar "Home run", samazinot rezultāta starpību līdz minimumam.

Turpmākais mača ritējums bija tieši tāds pats kā pirmajos iningos – ar iespējām izmainīt rezultātu un tikpat labām vai pat labākām aizsargu un metēju epizodēm, tāpēc rezultāts arī palika nemainīgs līdz pat cīņas izskaņai.

Spēles izšķirošie notikumi risinājās, kā jau šādam mačam pienākas, pēdējā iningā, tiesa, šoreiz uzmanības centrā vairāk bija nevis komandu sniegums, bet tiesnešu darbība, jo noslēdzošajā iningā viņiem tiešām bija ļoti daudz darba, tā kā Ņujorkas komanda visiem spēkiem centās atspēlēties, kas nereti noveda pie strīdīgām epizodēm.

Tiesnešiem nācās ne tikai konsultēties ar saviem kolēģiem, kas atbild par video atkārtojumiem, bet arī vairākas reizes skaidrot savus lēmumus abu komandu menedžeriem, taču beigu beigās viss nonāca līdz tam, ka Ņujorkas komandai, spēlējot pie pilnām bāzēm, bija tikai viens auts, kas kopumā ir laba situācija, lai atspēlētos, taču Kenlijs Jensens izdarīja visu, lai mājnieki noturētos vadībā.

Šodien abas komandas aizvadīs pēdējo sērijas spēli un pēc tās vienīgais veids kā abas komandas var šajā sezonā tikties atkārtoti – nokļūstot Pasaules sērijā.

MLB regulārā sezona, 24.08.

ViesiMājniekiRezultāts
NationalsCubs7:2
YankeesDodgers1:2
PhilliesMarlins9:3
RedsPirates0:14
RaysOrioles1:7
AngelsAstros2:5
DiamondbacksBrewers0:4
BravesMets9:5
TigersTwins5:8
RoyalsIndians2:4
RangersWhite Sox4:0
RockiesCardinals0:6
Red SoxPadres5:4
GiantsAthletics10:5
Blue JaysMariners7:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/