Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" un "Tigers" sarīko masu kautiņu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" un "Tigers" sarīko masu kautiņu
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nakts Augstāko beisbola līgu (MLB) mačs starp Ņujorkas "Yankees" un Detroitas "Tigers" noteikti ieies vēsturē ar to, ka tajā norisinājās viens no lielākajiem pēdējo sezonu kautiņiem.

Incidents izcēlās pēc Migela Kabreras un Ostina Romaina asākas vārdu pārmaiņas, kuras noslēgumā Detroitas komandas zvaigzne Kabrera neizturēja un vispirms pagrūda Romainu, bet tad arī lika lietā dūres. Tiesa, jau visa mača laikā starp abām komandām attiecības bija saspringtas.

Protams, kā jau šādos gadījumos ir ierasts, no abu komandu rezervistu soliņiem laukumā izskrēja visi spēlētāji, kas arī sāka masu kautiņu.

Pēc incidenta no laukuma tika noraidīti kā abi galvenie kautiņa iniciatori, tā vēl seši citi spēlētāji. Tiesa, par tālākajām darbībām visu iesaistīto sakarā tiks lemts vēlāk. Pašlaik tiek lēsts ka diskvalifikācijas varētu saņemt Kabrera, Romeins un arī ņujorkietis Garijs Sančezs, kurš arī ļoti aktīvi piedalījās kautiņā.

Masu nekārtības starp Ņujorkas "Yankees" un Detroitas "Tigers"

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

     [+] [-]

, 2017-08-25 11:39, pirms 7 gadiem
Ja kkas tads butu krievija,tad lidzjuteji varetu pasi piedalities masveidu kautina,bars sparda vienu. Te vismaz redzama savadaka agresivitate

  +3 [+] [-]

, 2017-08-25 15:09, pirms 7 gadiem
Grūti to nosaukt par masveida kautiņu, jo kāvās jau tikai 2, pārējie aktīvi centās izšķirt vai atturēt no eskalācijas. Masveida mīcīšanās precīzāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-08-25 15:20, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Grūti to nosaukt par masveida kautiņu, jo kāvās jau tikai 2, pārējie aktīvi centās izšķirt vai atturēt no eskalācijas. Masveida mīcīšanās precīzāk
Pa dažiem sitieniem daudzi tur ir izdarījuši, Sančezs, kā vēlāk izrādījās, pat diezgan daudz un visus ne pārāk "sportiski cienījamus".

  -1 [+] [-]

, 2017-08-25 15:46, pirms 7 gadiem
Tiesa, ja sīkāk ieskatās, dažs labs cits arī iešmauc par sitienam. Tie sitieni gan ar tādi meitenīgi, nez tas ir reflekss, lai nebūtu lielāki sodi, vai tiešām viņi ir tik nemākulīgi?

  +1 [+] [-]

, 2017-08-25 16:12, pirms 7 gadiem
Mixes rakstīja: Tiesa, ja sīkāk ieskatās, dažs labs cits arī iešmauc par sitienam. Tie sitieni gan ar tādi meitenīgi, nez tas ir reflekss, lai nebūtu lielāki sodi, vai tiešām viņi ir tik nemākulīgi?
Domāju, ka viena lieta ir sodi, otra - viņi jau nav cīņas sporta pasākumā, bet drīzāk tādā "lauku zaļumballes" noskaņojumā, kur vajag visiem barā pieskriet, vienreiz ar roku novēzēties, ja trāpīs kaut kur - tad labi, varēs stāstīt, ka kādu "izrubīja". Ja, nē - neko.

  +1 [+] [-]

, 2017-08-25 20:47, pirms 7 gadiem
Eu, nu kas tas par sūdu - izlasu virskrasktu, atveru rakstu, noskatos video 1:30min garumā lapas augšā un esmu neizpratnē - kur ir kautiņš? Izrādās video lapas apakšā. WTF?