Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Reds" pārtrauc čempionu uzvaru sēriju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Reds" pārtrauc čempionu uzvaru sēriju
Foto: AFP/Scanpix

Sinsinati "Reds" aizvadītajā naktī pārtrauca Augstāko beisbola līgu (MLB) iepriekšējās sezonas čempionu Čikāgas "Cubs" uzvaru sēriju, pieveicot viņus ar 4:2.

Sezonas otro daļu Čikāgas "Cubs" aizvadīja patiesi labi, jo viņu uzvaru un zaudējumu bilance, kas ir 25-13 ir otrā labākā visā MLB, piekāpjoties vien Losandželosas "Dodgers" un arī Nacionālās līgas centrālajā divīzijā, pēc neliela saspīlējuma, "Cubs" ir ieguvuši jau labu, trīs uzvaru, pārsvaru pār Milvokī "Brewers".

Sinsinati "Reds" šī sezona gan nav pārāk veiksmīga un tajā pašā Nacionālās līgas centrālajā divīzijā viņi ieņem pēdējo vietu. Triju maču sērijas pirmajās divās spēlēs viņi zaudēja, taču trešajā, kas notika šonakt, Ohaio komanda izvairījās no sausā zaudējuma.

Spēli ar "Home run" sitienu sāka čikāgietis Aiens Haps, taču Džoijs Voto ar daudz mierīgāku sitienu ļāva Zakam Kozartam gūt punktu. Havjers Baezs gan atgrieza vadību "Cubs" komandai, taču ne uz ilgu laiku, jo astotajā iningā Hosē Peraza, pie pilnām bāzēm veica ļoti veiksmīgu atsitienu, ko jau pieminētais Aiens Haps tā arī nespēja notvert, kas ļāva Sinsinati komandai gūt divus punktus un izvirzīties vadībā, bet ininga turpinājumā Pedro Strops raidīja ļoti neprecīzu metienu, kas pavēra ceļu uz mājas bāzi Evgenio Suarezam.

Tāpat jāpiebilst, ka savu 47. "Home run" šajā sezonā guva Džankarlo Stentons, palīdzot savai Maiami "Marlins" vienībai ar 9:8 pārspēt Filadelfijas "Phillies". Tāpat Stentons ar šo sitienu guva savu 100 punktu šosezon. Šobrīd ārpus laukuma raidīto bumbiņu skaita ziņā viņš ir ieguvis 10 sitienu pārsvaru pār tuvāko sekotāju Āronu Džadžu no Ņujorkas "Yankees", kurš gan spēlē Amerikas līgā. Nacionālajā līgā viņam pār savu tuvāko sekotāju, MLB pašreizējās līdervienības, Losandželosas "Dodgers" spēlētāju, Koudiju Belindžeru ir 13 sitienu pārsvars.

Savukārt sezonas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā apmaksātākais MLB spēlētājs ieņem dalītu otro vietu vietu, atpaliekot no Nolana Arenado, kurš pārstāv Kolorado "Rockies", par trim punktiem. Tikpat punktu ir arī Amerikas līgas rezultatīvākajam spēlētājam, Sietlas "Mariners" beisbolistam, Nelsonam Kruzam.

MLB, 24.08.

ViesiMājniekiRezultāts
PadresCardinals4:3
DiamondbacksMets3:2
MarlinsPhillies9:8
YankeesTigers6:10
Blue JaysRays0:2
RockiesRoyals3:2
DodgersPirates5:2
Red SoxIndians6:13
CubsReds2:4
NationalsAstros5:4
TwinsWhite Sox1:5
RangersAngels3:0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/