Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Stentons ar diviem "Home run" sitieniem panāk Džadžu

Juris Miņins
Juris Miņins

Stentons ar diviem "Home run" sitieniem panāk Džadžu
Džankalo Stentons
Foto: AFP/Scanpix

Džankarlo Stentons no Maiami “Marlins” komandas šonakt Augstāko beisbola līgu (MLB) mačā pret Teksasas “Rangers” (4:0) guva divus “Home run” sitienus, tādējādi panākot Ņujorkas “Yankees” spēlētāju Āronu Džadžu.

Šajā sezonā par “Home run” līderi negaidīti bija kļuvis “rūkijs” Ārons Džadžs, kurš pārstāv Ņujorkas “Yankees” komandu. Līdz šai dienai 25 gadus vecais labās malas aizsargs, šajā sezonā, bumbiņu no laukuma bija izraidījis 32 reizes, kas bija labākais rādītājs ne tikai Amerikas līgā, bet arī visā MLB.

Tiesa, šonakt Džankarlo Stentons, spēlētājs, kurš pirms dažām sezonām saņēma visu laiku lielāko MLB līgumu, pārtrauca jaunā milža (Džadža augums ir 201 cm, kas ļauj viņu saukt par vienu no visu laiku garākajiem MLB beisbolistiem) vienvadību, jo spēlē pret Teksasas komandu divas reizes izcēlās ar “Home run” sitieniem, arī sasniedzot atzīmi “32”.

Stentona sitieni notika pirmajā un astotajā iningā, kas bija turpinājums viņa lieliskajam un rezultatīvajam sniegumam pēdējo septiņu maču laikā, jo šajā nogrieznī sešas viņa raidītās bumbiņas pameta spēles laukumu.

Protams, jāartzīmē arī metēju lieliskā spēle, jo netika zuadēts neviens punkts. “Marlins” metējs Adams Konlijs laukumā pavadīja septiņus iningus, kuru laikā pārspēja piecus sitējus, taču pieļāva septiņus atsitienus.

Vislabāk ar Maiami metējiem tika galā leģēndārais Adrians Beltre. Teksasas “Rangers” spēlētājam šonakt izdevās atsist visus četrus metienus, kas viņam kopā deva 2993 atsitienus karjerā. Paredzams, ka jau tuvākajā laikā viņš sasniegs arī 3000 atsitienu atzīmi, kas līdz šim, visā MLB vēsturē, bija izdevies vien 30 spēlētājiem.

Tiesa, ja pievēršas abu komandu sniegumam, tad tām šobrīd domas ir ne par lielām uzvarām, bet par mazajiem panākumiem, kas nākotnē varētu dod rezultātu, jo kā Teksasas, tā Maiami vienības šobrīd atrodas padsmit uzvaru attālumā no izslēgšanas spēļu zonas.

Savukārt visspraigākā cīņa par līderpozīciju divīzijā notiek Nacionālās līgas centrālajā divīzijā, kur Čikāgas “Cubs”, dēļ zaudējuma saviem kaimiņiem, “White Sox” (1:3) noslīdēja uz otro vietu, sev priekšā palaižot Milvokī “Brewers”, kuru pārsvars gan ir tikai 0.5 uzvaras.

MLB, 24.07.

ViesiMājniekiRezultāts
White SoxCubs3:1
AstrosPhillies13:4
AthleticsBlue Jays2:4
RedsIndians2:6
RoyalsTigers5:3
OriolesRays5:0
RockiesCardinals2:8
MarlinsRangers4:0
BravesDiamondbacks2:10
Red SoxMariners0:4
TwinsDodgers4:6
MetsPadres5:3
PiratesGiants10:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/