Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Seils palīdz "Red Sox" izcīnīt pārliecinošu uzvaru

Seils palīdz "Red Sox" izcīnīt pārliecinošu uzvaru
Kriss Seils
Foto: USA Today/Scanpix

Pateicoties metēja Krisa Seila lieliskajai spēlei, Augstāko beisbola līgu (MLB) kārtējā mačā Bostonas "Red Sox" spēja izcīnīt pārliecinošu uzvaru, ar 5:0 pārspējot Sietlas "Mariners".

Kriss Seils izdarīja visu, kas no viņa tika gaidīts, lai Bostonas komanda uzvarētu ne tikai mačā, bet arī visā šīssezonas spēļu sērijā pret Sietlas "Mariners" – septiņu iningu laikā pieļāva tikai četrus atsitienus, punktus nezaudēja un 13 pretiniekus aizsūtīja atpakaļ uz rezervistu soliņu.

Kopā ar Miča Morlenda diviem izsistajiem punktiem, kā arī lieliskai komandas spēlei piektajā iningā, viena no līgas labākajām komandām tika pie pārliecinoša panākuma, ar 5:0.

Lieliski aizvadītajā naktī spēlēja arī Minesotas "Twins" metējs Hosē Berioss, kurš uzstādīja līdzīgus statistiskos rādītājus kā Seils – septiņi iningi, trīs atsitieni un 12 straikauti. Tas palīdzēja minesotiešiem ar 2:0 pārspēt Teksasas "Rangers".

Jāpiebilst, ka iepriekšminētais Bostonas komandas panākums, kopā ar Ņujorkas "Yankees" neveiksmi cīņā pret Tampabejas "Rays" (6:7), kurā ņujorkiešus neglāba pat Džankarlo Stentona "Home run" un pieci atsitieni no pieciem mēģinājumiem, ir izlīdzinājuši abas komandas kā Amerikas līgas Austrumu divīzijā, tā arī visas MLB galvgalī.

Tiesa, visas līgas kontekstā ir arī trešā komanda, ar kuru Ņujorka un Bostona dala līderpozīcijas. Tā ir pašreizējā čempionvienība, Hjūstonas "Astros". Aizvadītajā spēļu kārtā viņi izcīnīja vieglu uzvaru, 11:3, pret Kanzassitijas "Royals". Juli Guriels šajā mačā guva "Home run" un kopumā izsita četrus punktus.

MLB regulārā sezona, 24.06.

ViesiMājniekiRezultāts
MarinersRed Sox0:5
TigersIndians2:12
CubsReds6:8
DodgersMets8:7
YankeesRays6:7
OriolesBraves3:7
DiamondbacksPirates3:0
AthleticsWhite Sox3:10
CardinalsBrewers8:2
RangersTwis0:2
RoyalsAstros3:11
MarlinsRockies8:5
PadresGiants2:3
Blue JaysAngels7:6
PhilliesNationals6:8

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.